Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρία Αντωνά: «Σαν να βάζεις μια ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς που δεν είναι κολακευτική»

Must Read

Το όνομα της Μαρίας Αντωνά το τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα εξαιτίας της σχέσης της με τον Άρη Σοϊλέδη, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Survivor, και τον ισχυρισμό των συμπαικτών του σχετικά με το ειδύλλιο που υποτίθεται έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να κρατάει μία ουδέτερη θέση και να μην δίνει λαβές για παραπάνω σχόλια, ξέσπασε χθες τονίζοντας πως όλο αυτό το διάστημα συμμετέχει κατά μία έννοια στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Υπέρ της πανελίστριας τάχθηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία θεωρεί πως «η Μαρία Αντωνά είχε δίκιο σε αυτά που είπε και είχε δίκιο που εκνευρίστηκε, πολύ είχε μείνει ψύχραιμη. Χρησιμοποιούν το όνομα της σαν να πληρώνεται και εκείνη από το Survivor και όλοι γενικώς κάτι υπονοούν για τον σύντροφο της οπότε εκείνος, όταν βγει, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

«Η Μαρία είναι ένα πρόσωπο γνωστό, αναγνωρίσιμο που έχει και βήμα οπότε είναι σαν κάποιος να την προκαλεί να απαντήσει όταν ακούγεται συνέχεια το όνομα της μέσα στο Survivor», είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Άλλο να πεις μια γλυκιά κουβέντα για τον σύντροφο σου και άλλο όλο αυτό το παιχνίδι σε ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί και να έχει δημιουργηθεί τώρα όλη αυτή η κατάσταση. Άλλο να είναι κάποιος σε αυτό τον χώρο και άλλο να είναι η ζωή και η σχέση του. Για αυτήν δηλαδή ο γάμος της και η σχέση με τον Άρη είναι κάτι που θέλει να είναι πιο προστατευμένο. Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Σαν να βάζεις μια ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς που δεν είναι κολακευτική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This