Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με την Σαμπρίνα – Έφυγε έξαλλη από την συνέντευξη τύπου

«Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Must Read

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού πολύ από τους καλλιτέχνες περίμεναν πώς και πώς να γίνει άρση των μέτρων για να ξεκινήσουν να εργάζονται. Ο χώρος του τραγουδιού ήταν ένας από τους κλάδους που έχει πληγεί λόγω της πανδημίας, αφού για πολύ καιρό, πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ήταν κλειστά, με αποτέλεσμα τραγουδιστές και μουσικοί να βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Έφτασε όμως ο καιρός που οι τραγουδιστές μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να διασκεδάσουν τον κόσμο με τις επιτυχίες τους. Ένα από τα σχήματα που θα απολαμβάναμε φέτος ήταν αυτό με την Κωνσταντίνα, τη Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη.

Πριν καλά-καλά όμως ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο στο Argi΄s House στη Γλυφάδα, το σχήμα διαλύθηκε καθώς αποχώρησε η Κωνσταντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», η γνωστή τραγουδίστρια ενοχλήθηκε με τη μαρκίζα του μαγαζιού, καθώς η Σαμπρίνα φαίνεται να είχε πιο αισθητή παρουσία. ίδια μάλιστα έδειξε τον εκνευρισμό της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες. Η Κωνσταντίνα φτάνοντας στο μαγαζί βλέπει την μαρκίζα και μπροστά σε όλους τους δημοσιογράφους αποχωρεί εκνευρισμένη.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, δήλωσε πώς: «Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικό, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών»

«Είχαμε ραντεβού για να δώσουμε συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρω τον λόγο που έφυγε η Κωνσταντίνα. Με την ίδια αφίσα ανοίξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα καλά. Είχαμε πολύ καλή σχέση, δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά», είπε η Σαμπρίνα από την μεριά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This