Νατάσα Καλογρίδη: «Όταν είχα σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο σύγκριναν την εικόνα μου με εκείνη της Λάσκαρη»

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δυο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, οδηγούσε και ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε κολόνα»

Must Read

H Νατάσα Καλογρίδη πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, ασχολήθηκε με το σχέδιο μόδας το οποίο σπούδασε στην Αυστραλία, διακρίθηκε μάλιστα και σε διαγωνισμό σχεδίου.

Η γνωστή ηθοποιός έζησε με την μητέρα της και τον αδερφό της καθώς ο πατέρας της έφυγε από την ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις έξι ετών.

Για την απώλεια του πατέρα της που την έχει στιγματίσει μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέροντας αρχικά ότι: «Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου δούλευε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή και βρέθηκε για εκπαίδευση στο Σίδνεϊ, μαζί με τη μητέρα μου. Αργότερα, στα 15 μου, με τον αδελφό μου, επιστρέψαμε στην Αυστραλία μόνοι μας, όπου τέλειωσα το σχολείο και σπούδασα ενδυματολογία. Τον πάτερα μου τον έχασα όταν ήμουν έξι ετών και αυτό ήταν για μένα σταθμός, καθώς ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, η απώλεια του πάτερα μου βοήθησε στο να γίνουμε μία γροθιά η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ».

«Ένα πρωί στα έξι μου ξύπνησα με κακό προαίσθημα, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, είδα τη θεία μου να μιλάει στο τηλέφωνο και μου είπε ψέματα. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δυο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, οδηγούσε και ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε κολόνα, έτσι έφυγε.

Δεν είδα τη μητέρα μου να πενθεί, δεν έδειξε ποτέ μπροστά μας την οδύνη της για να μας προστατεύσει, για να μη νιώσουμε ανασφαλείς. Δεν πήγα στην κηδεία του πάτερα μου, συνέχισα να του γράφω γράμματα κάθε μέρα, τα οποία έδινα στο θείο μου για να τα πάει υποτίθεται στο νοσοκομείο. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να θυμηθώ πως μάθαμε τελικά για το θάνατο του, πως μας το είπε η μητέρα μου, δεν το θυμάμαι.

Θυμάμαι ότι έβλεπα στο δρόμο ανθρώπους που έμοιαζαν στον πάτερα μου και έβαζα τα κλάματα χωρίς να το λέω στη μητέρα μου. Τον πάτερα μου πάντα τον νιώθω εδώ, είναι γύρω μου, με προστατεύει! Η μητέρα μου είναι πολύ δυνατή γυναίκα», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Στην συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στον έρωτα και στο κεφάλαιο έρωτας και γάμος. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη έναν γάμο στο βιογραφικό της με τον κοσμηματοπώλη Γιώργο Μενεγάτο. Ο επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου στις Στις 10 μέρες σχέσης και μετά από τρεις μήνες έκαναν το μεγάλο βήμα. Έμειναν παντρεμένοι για 6 μήνες και μετά χωρίσανε.

«Ερωτεύτηκα, έζησα το γάμο, έγινα σύζυγος άλλα όχι μητέρα, και όταν μου τέλειωσε, τέλειωσε και ο γάμος. Στις δέκα μέρες γνωριμίας, μου έκανε πρόταση γάμου στη Φλωρεντία, είπα ναι και ο γάμος ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ήταν τόσο ισχυρό αυτό που έζησα με την απώλεια, που για να πληγωθώ πλέον και να νιώσω κρακ μέσα μου, δεν ξέρω τι πρέπει να συμβεί.

Ξέρω πολλούς που είναι γύρω μας και έχουν πει πράγματα για μένα καθόλου κολακευτικά, άλλα πραγματικά δεν με αφορά. Είχαμε βγει με το αγόρι μου και μία γνωστή μας και όταν πήγα στην τουαλέτα εκείνη είπε πράγματα για μένα τους λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους», τόνισε.

Όσον αφορά την σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δήλωσε πως: «Τότε που ζήσαμε το παρανάλωμα του πυρός με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν παραπονέθηκα, που όλοι έκαναν αναπαραγωγή της λανθασμένης ηλικίας μου. Έλεγαν τότε ότι γιόρταζα τα 55α γενέθλια μου επειδή το wikipedia είχε γράψει ότι είμαι γεννημένη το 1963. Είχαμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τον Λυκουρέζο, το λύσαμε και βρέθηκε τελικά ότι υπάρχει ένα τύπος που αλλάζει την ημερομηνία γέννησης μου.

Φυσικά και πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνεις δεν έχει την ικανότητα να μου χαλάσει τη δίκη μου ιστορία. Δεν με ενόχλησε όταν γινόταν σύγκριση της εικόνας μου με εκείνη της Λάσκαρη, αν επηρεαζόμουν από αυτά θα σήμαινε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα. Όταν τελειώνει μία σχέση καταφέρνω να έχω καλές σχέσεις. τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στην παράσταση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This