Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια» είπε απευθυνόμενος στην Καινούργιου

«Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας!»

Must Read

Ένα από τα θέματα συζήτησης της εκπομπής «Super Κατερίνα» σήμερα, ήταν ο πρώτος ημιτελικός του 66ου διαγωνισμού της Eurovision. Η Αμάντα Γεωργιάδη που εκπροσωπεί την χώρα μας κατάφερε να περάσει στον τελικό αλλά όχι η Αλβανία, γεγονός το οποίο ξάφνιασε πολύ κόσμο.

Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος θεωρεί πως η συγκεκριμένη συμμετοχή θα πήγαινε πολύ καλά στον τελικό. Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου όμως έχει άλλη άποψη και έσπευσε να διαφωνήσει λέγοντας «όχι, όχι».

Το σχόλιο αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ο γνωστός παρουσιαστής κάνοντας λόγο ότι δεν νιώθει άνετα να μιλήσει.

«Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν; Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου στην προσπάθειά της να κατευνάσει τα πνεύματα ήθελε να τον μεταπείσει αλλά μάταια…

«Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα! Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει “Όχι, πάψε, σκάσε”; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά! Ή βαβουριάζουμε όλοι ή δεν αφήνουμε άλλο λόγο», συνέχισε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θέλω να μου πεις την άποψή σου. Εγώ δεν είμαι η παρουσιάστρια;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Από τα πεπραγμένα το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια. Είσαι, αλλά από τα πεπραγμένα δεν ξέρω από πού πρέπει να ζητάω άδεια».

https://www.youtube.com/watch?v=wAVhY2ZvYjk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This