Έφη Σαρρή: «Η κάθε γυναίκα μπορεί να φαίνεται 20 χρονών όπως κι εγώ! Είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”»

Must Read

Την Έφη Σαρρή την έχουμε συνηθίσει στα social media να είναι άκρως αποκαλυπτική και αυτή την περίοδο που έχουν αρχίσει να σφίγγουν οι ζέστες θα περίμενε κανείς πως θα έχει ξεκινήσει να απολαμβάνει τα μπάνια, της ποζάροντας με τα σέξι μπικίνι της.

Ωστόσο η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πώς: «Δεν έχω ξεκινήσει τα μπάνια, δεν είμαι και πολύ του νερού. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ένα – ένα βγαίνουν στη φόρα».

Στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που αποφεύγει τα καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και για τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος αποτέλεσε σταθμό της καριέρας της.

«Είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου. Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”», εξομολογήθηκε

«Το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ», εκμυστηρεύτηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Μου έχει συμβεί θρίλερ με θαυμαστή, μπήκε ένας στο καμαρίνι μου, ήταν γλυκός, με ξανθά μαλλιά, και μου λέει “εγώ είμαι η Έφη Σαρρή, όχι εσύ”. Λίγο τρόμαξα, και μετά κατάλαβα ότι είχε ένα θέμα. Μου έδειχνε φωτογραφίες που φορούσε τα ρούχα μου και τραγουδούσε τα τραγούδια μου», είπε για την ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχθεί.

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η Έφη Σαρρή είπε: «Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δε σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η γνωστή ερμηνεύτρια είχε αποκαλύψει πως δεν έχει προβεί σε αισθητικές επεμβάσεις, ωστόσο αυτή τη φορά δήλωσε πως έχει κάνει πλαστική, παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο αν το εννοεί, καθώς της αρέσει να παραπλανεί με τις δηλώσεις της.

«Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω. Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν».

Αναφορικά με την άσχημη κριτική που της άσκησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο παρελθόν, σχολίασε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”».

«Μια λέξη με αντιπροσωπεύει πολύ, και είναι το “βαριέμαι”. Είμαι πολύ τεμπέλα» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Τέλος όσον αφορά την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο, δήλωσε πως: «Περνώντας τα χρόνια έχω άνοια και Αλτσχάιμερ, αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πολύ κακό, δε συγχωρώ, αλλά ξεχνάω. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα τον χαιρετήσω».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This