Έφη Σαρρή για την οικονομική κατάστασή της: «Τρώω τα έτοιμα» (video)

«Δέχομαι μαθήματα από έναν δάσκαλο στο Θιβέτ. Μου μαθαίνει πώς να είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη».

Must Read

Είναι γεγονός ότι ο κορωνοϊός έχει πλήξει τον καλλιτεχνικό χώρο, με πολλούς ηθοποιούς αλλά και τραγουδιστές να έχουν βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο, καθώς παραμένουν κλειστά τα θέατρα, οι μουσικές σκηνές και τα κέντρα διασκεδάσεως.

Η Έφη Σαρρή όμως έχει βρει τον τρόπο να παραμείνει αισιόδοξη και να διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά της.

«Το διάστημα του εγκλεισμού ξεκίνησα να δέχομαι μαθήματα από έναν δάσκαλο στο Θιβέτ. Μου μαθαίνει πώς να είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Οπότε μπορώ και εγώ να παρέχω τις γνώσεις αυτές μέσα από τα social media», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και συνέχισε:

«Τρώω τα έτοιμα. Και όλοι με ρωτούν πότε θα τελειώσουν αυτά. Η αλήθεια είναι πως κάπως τα έχω φροντίσει και επειδή δεν έχω υποχρεώσεις με οικογένεια κλπ. Έχω φροντίσει να έχω μια ήρεμη ζωή. Δεν είμαι πλούσια, αλλά διαχειρίστηκα σωστά τα χρήματά μου. Δεν υπήρξα σπάταλη και δεν προλάβαιναν να είμαι σπάταλη».

Το 1997 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Αδύνατον» με 10 τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή το πως προέκυψε η συνεργασία της με τον γνωστό συνθέτη, ο οποίος τις έγραψε τεράστιες επιτυχίες.

«Η συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα προέκυψε μέσω της Άννας Βίσση. Εγώ τραγουδούσα ως άγνωστη τραγουδίστρια μαζί της για αρκετές σεζόν. Στον τέταρτο δίσκο μου ζήτησα στην Άννα Βίσση να πει στον Νίκο Καρβέλα να μου γράψει και μου είπε “όχι πες του το εσύ”. Και εκείνος μου είπε: “έλα από το σπίτι αύριο”», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This