Η Ράντου διέψευσε τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Δεν ξέρω πώς του ήρθε, δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη»

«Δεν ξέρω αν αυτό έχει προκύψει από κάποιο κουτσομπολιό»

Must Read

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι είχε υποστεί ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης τάχθηκε υπέρ του εν λόγω σκηνοθέτη-ηθοποιού, καθώς θεωρεί πως δεν αξίζει τον κόπο να καταγγείλει κανείς ένα γεγονός μετά από 5,10,20 χρόνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε για εκείνον η Ελένη Ράντου, η οποία, όπως αποκάλυψε ο κριτικός θεάτρου, αντέδρασε έντονα όταν ο Γιώργος Κιμούλης της μίλησε με άσχημο τρόπο.

«Πριν από χρόνια, ένας σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είχε πει ότι ήταν στο θίασο του Κιμούλη πριν 33 χρόνια και είχαν πάρει μια νέα κοπέλα που μόλις είχε βγει από τη σχολή, την Ελένη Ράντου. Και πήγε να σηκώσει τη φωνή του ο Κιμούλης και η Ελένη παραλίγο να του πετάξει μια καρέκλα. Δεν του την πέταξε, φυσικά.

Εγώ είμαι με κάθε άνθρωπο που υποφέρει, είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άντρας. Πρέπει όλοι να μιλάνε, αλλά κι εμείς πρέπει να προσέχουμε και τι ακούμε, γιατί πολλά μπορεί να είναι περιπτώσεις εκδίκησης», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για τις δηλώσεις αυτές τoυ δημοσιογράφου μίλησε για πρώτη φορά η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου διέψευσε τα λεγόμενα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ειλικρινά δεν ξέρω πώς του ήρθε. Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο. Η μητέρα του Ιάσονα ήταν πολύ φίλη με τη δική μου μητέρα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει προκύψει από κάποιο κουτσομπολιό μεταξύ τους. Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This