Άννα Μπεζάν: «Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού»

«Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά»

Must Read

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Μπεζάν, αφού σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Παππά.

Δείτε επίσης: Άννα Μπεζάν: Δημοσίευσε το υπερηχογράφημα του παιδιού της

Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολες καθώς, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πολλούς εμετούς. Ωστόσο τώρα η εγκυμοσύνη της κυλάει ομαλά.

Για το ευτυχές γεγονός μίλησε η Άννα Μπεζαν στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα», όπου αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι έμεινε έγκυος ενώ βρίσκεται σε τόσο σύντομη διάρκειας σχέση.

«Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά. Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω.

Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του. Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού. Έκανα 4 τεστ εγκυμοσύνης, το έστειλα στον Δημήτρη και νόμιζε ότι έκανα πλάκα», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του συντρόφου της Χριστίνα Παππά, ούσα τρισευτυχισμένη που θα γίνει γιαγιά είχε αποκαλύψει πως το φύλο του μωρού είναι κοριτσάκι και πως μάλιστα θα πάρει το όνομά της.

«Η κόρη μας θα είναι η Χριστίνα Πάππα τζούνιορ, όσο το συνειδητοποιεί είναι τρελαμένη. Την Χριστίνα την σέβομαι, είναι μαμά του Δημήτρη», είπε η ηθοποιός για την σχέση που έχει με την πεθερά της.

Όσον αφορά τον γάμο του ζευγαριού, η Άννα Μπεζαν είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως ο πολιτικός θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, παρόλο που δεν της έχει γίνει επίσημα η πρόταση γάμου.

«Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου. Θέλω να απολαύσω την γέννα, να το ζήσω 100%», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This