Νίκος Ζώτος: «Το βλέμμα του ήταν λες και είχε βγάλει πιστόλι που με απειλούσε! Φοβήθηκα τόσο πολύ»

Όλα έχει ζήσει με τους σταρς του Χόλυγουντ που έχει φωτογραφήσει!

Must Read

Ο Νίκος Ζώτος είναι γνωστός στο χώρο της δημοσιογραφίας αφού θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους παπαράτσι, που ξεκίνησε ως ερασιτέχνης και κατάφερε να συνεργάζεται με τα πιο γνωστά site του κόσμου.

Ο διάσημος φωτογράφος που βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, περιγράφοντας τις πιο αδύνατες στιγμές που έχει ζήσει στην προσπάθειά του να απαθανατίσει αστέρες του Χόλυγουντ.

Ο διάσημος παπαράτσι αναφέρθηκε στην πιο ακριβή φωτογραφία που έχει πουλήσει ποτέ αποκαλύπτοντας πως ήταν μία με τον Ράσελ Κρόου.

«Η πιο ακριβή μου φωτογραφία που πούλησα στο εξωτερικό ήταν του Ράσελ Κρόου στη Μύκονο το 2013. Ήρθε με φίλους και γνωρίζει μια παρέα κοριτσιών η παρέα του και μετά βγήκαν με γουρούνες να πάνε για μπάνια. Ήμουν στην Αθήνα και μαθαίνω ότι είναι στη Μύκονο. Φεύγω κατευθείαν με το καράβι. Τον έψαχνα σε όλη τη Μύκονο, τον βρίσκω στο παρά τσακ και τους φωτογραφίζω με μία καλλονή που δεν έπαιξε κάτι μεταξύ τους», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις αδερφές Kardashian δηλώνοντας πως: «Χάρη σε αυτές ανέβηκε ο ελληνικός τουρισμός. Ήρθαν παπαράτσι και δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο για να γράψουν. Είχα βγάλει μια φωτογραφία που είχε κλέψει την παράσταση. Ήμουν συγκεντρωμένος μέχρι να βγει η Κιμ. Βγαίνει, της ανοίγει το παρεό και φαίνεται η κοιλιά ότι είναι έγκυος. Η φωτογραφία ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο μέσα σε δύο ώρες. Είχα το πείσμα να περιμένω. Χάρη στις Kardashians οι διάσημοι που έρχονταν στη Μύκονο και Κυκλάδες δεν έχει ξαναγίνει».

«Η Κένταλ Τζένερ δεν θέλει φλας γιατί έχει πρόβλημα με τα μάτια της. Και όντως μία μέρα μετά την έβγαλα χωρίς φλας και μου είπε ότι “το εκτιμάω αυτό που έκανες”», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Η Σακίρα είναι από τους πιο απλούς ανθρώπους που έχω δει. Ενώ περίμενα να μου ρίξει πέτρα χαμογελάει με τον Πικέ», σχολίασε.

Όσον αφορά την Αντζελίνα Τζολί και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εξομολογήθηκε πως: «Η Αντζελίνα Τζολί είναι από τις γυναίκες που λες ότι είναι από άλλον πλανήτη».

Ο Ντι Κάπριο δεν ήθελε να τον ακολουθεί ούτε η σκιά του. Κυκλοφορούσε συνέχεια με τραγιάσκα, μονίμως κάτω το κεφάλι. Έχει έναν στρατό γύρω του.

Η πιο περίεργη όμως, κατά τα λεγόμενά του, ήταν η Ναόμι Κάμπελ.

«Με κάρφωσε κάποιος και ήρθε ο Ρώσος άνθρωπος της ασφάλειάς της να μου πάρει την κάρτα. Το βλέμμα του ήταν λες και είχε βγάλει πιστόλι που με απειλούσε. Φοβήθηκα τόσο πολύ. Ήμασταν σε μια γωνία ενός ξενοδοχείου και δεν υπήρχαν μάρτυρες», εκμυστηρεύτηκε, ενώ για την Ριάνα δήλωσε πως: «Tη θεωρώ μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη. Με εντόπισε στα 100 μέτρα που τη φωτογράφιζα και έστειλε την ασφάλειά της. Στο τέλος βγάλαμε και φωτογραφία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This