Έλενα Παπαρίζου: «Μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος, δεν μπαίνω στο φόρεμα της Eurovision»

Must Read

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία όπου και μεγάλωσαν. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2001 για την Ελλάδα κατακτώντας με το κομμάτι “(I Would) Die For You” την τρίτη θέση.

Το 2003 όμως οι δύο ερμηνευτές αποφάσισαν να ακολουθήσουν solo καριέρα κι έτσι το συγκρότημα διαλύθηκε.

Έπειτα από 19 χρόνια η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους ως Antique, και ετοιμάζουν να κάνουν περιοδεία το φετινό καλοκαίρι.

Στο πλευρό της αγαπημένης ερμηνεύτριας όμως δεν θα είναι ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, καθώς, όπως εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Ο σύζυγος δεν θα ακολουθήσει στην περιοδεία, είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι κι αυτός στη δική του εργασία. Το να σου λείπει ο άλλος κάνει καλό, αλλά όχι πολύ»

Το 2005 εκπροσώπησε ξανά την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να νικήσει με το τραγούδι «My Number One», την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό.

Εκτός από την εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και την κρυστάλλινη φωνή της, εντύπωση είχε κάνει και το φόρεμα που φορούσε στον μουσικό διαγωνισμό, το οποίο, όπως αποκάλυψε έχει κρατήσει αλλά δεν το φοράει.

«Εννοείται το έχω ακόμα. Δεν μπαίνω σε αυτό το φόρεμα πλέον, μετά την πλαστική επέμβαση (στο στήθος). Τα παπούτσια της Eurovision τα έχω ακόμα. Έχω παπούτσια από το 2001», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This