H απάντηση της Μαλέσκου στο σχόλιο του Oυγγαρέζου: «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου, από την… σόουπιτς με αγάπη»

Μία φράση στάθηκε η αφορμή για μία νέα κόντρα!

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκουμιλώντας στο Νίκο Μουτσινά την προηγούμενη εβδομάδα έχει παραδεχτεί πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ένιωθε ότι βάλλεται από παντού, γεγονός το οποίο την έκανε να βάλει τις άμυνες της για να μπορέσει να διαχειριστεί τον πόλεμο που δεχόταν

«Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε λίγο να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.




Τις δηλώσεις της αυτές σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του στο youfly.com εστιάζοντας στην έκφραση “μάτι του κυκλώνα”.

«…η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο “μάτι του κυκλώνα” για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο «Μάτι του Κυκλώνα» επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας πρκλ πλ», σχολίασε με καυστικό ύφος.

Η παρουσιάστρια του Σκαι δεν το άφησε να περάσει έτσι και μέσα από την εκπομπή της «Love it», απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το μάτι του κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση. Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω τουίτ ή θα του στείλω ένα μήνυμα για να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε οφείλουμε να έχουμε γνώσεις.

Κι αν όντως μπει στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πώς θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός… τι καλά που είμαι εδώ; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου, από την… σόουπιτς με αγάπη».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This