Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν από το Asia Express γιατί δεν άντεξαν την πείνα και τις κακουχίες

Κατέβηκαν στον... πρώτο σταθμό του «Asia Express»

Must Read

Έντονα κυκλοφορεί η φήμη πως ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποχώρησαν από το «Asia Express» από την πρώτη κιόλας μέρα των γυρισμάτων, καθώς δεν άντεξαν την πείνα και τις κακουχίες.

Το ζευγάρι δήλωνε ενθουσιασμένο για αυτή την εμπειρία, ενώ διαρκώς ακουγόταν πως θα είναι εκείνοι οι νικητές.

Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι τη στιγμή που επιστρέφει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «OPEN Weekend», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήφη αποχώρησαν από την πρώτη κιόλας μέρα του reality «Asia Express», με την παραγωγή να δυσανασχετεί με αυτή την απόφαση. Όλα δείχνουν πως η Ιλάειρα δεν άντεξε τις συνθήκες και πως κανείς τους δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δύσκολο.

Επίσης, η εμφάνισή τους τράβηξε τα βλέμματα των ντόπιων, οι οποίοι έτρεχαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, εμποδίζοντας το γύρισμα. Λόγος έγινε και για εντάσεις του ζευγαριού με τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους, με το κλίμα να είναι… περίεργο.

Όπως και να ‘χει, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα φαίνεται ότι πήραν την απόφαση να αφήσουν πίσω τους αυτή την εμπειρία, συνεχίζοντας τα σχέδιά τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This