Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

Must Read

Για το «Asia Express» ετοιμάζονται να αναχωρήσουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα», αναφέρθηκαν στη συμμετοχή τους στο νέο reality του Star, με την αρραβωνιαστικιά του γνωστού παραγωγού να εκφράζει την σιγουριά που της αποπνέει ο σύντροφός της, όσον αφορά την επίτευξη του στόχου.

«Δεν φοβάμαι καθόλου. Ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο», είπε χαρακτηριστικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να συμπληρώνει πως: «Είναι αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί είναι αυτό που θα είναι τελευταίο στην κούρσα. Είσαι μόνος σου. Η διαμονή είναι δύσκολη γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες θα πρέπει να φιλοξενηθείς, να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει αλλιώς…. στρωματσάδα»

Όσον αφορά την αντίδραση των γονιών τους όταν τους ανακοίνωσαν πως θα συμμετέχουν στο εν λόγω παιχνίδι, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι, δεν το πήραν πολύ καλά. Η Ιλαέιρα μάλιστα παραδέχτηκε ότι η μαμά του αγαπημένου της ανησυχεί για το τι θα τρώει.

Η πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια μόδας στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως ο Μαυρίκιος μαυρικίου εξέφραζε έντονα την επιθυμία του να αποκτήσουν ένα παιδί. Το γεγονός αυτό όμως φαίνεται πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, αφού πολύ σύντομα θα τους δούμε στην Ταϊλάνδη για τις ανάγκες του reality.

Το καμπανάκι της μητρότητας όμως φαίνεται πως έχει χτυπήσει στην Ιλάειρα, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να αποκαλύπτει το πότε και το πού σκοπεύουν να πιάσουν παιδί.

«Με το που τελειώσουμε από το παιχνίδι. Να σας δώσω και ένα αποκλειστικό στο αεροπλάνο μέσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This