Δικηγόρος Κιμούλη για την αγωγή στο ΣΕΗ: «Άδικη επίθεση για το θεατράλε, για να υπηρετήσουν τον αριβισμό τους

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα!

Must Read

Έχει γίνει ήδη γνωστό πως ο Γιώργος Κιμούλης (όπως και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης) έχει διαγραφεί οριστικά από το ΣΕΗ.

Ο εν λόγω σκηνοθέτης – ηθοποιός από την μεριά του πέρασε στην αντεπίθεση και άσκησε αγωγή κατά του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή του «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης αποκαλύπτοντας πως: «Εμείς κάναμε αγωγή στο ΣΕΗ, για να καταργηθεί η διαγραφεί, εναντίον της άδικης διαγραφής. Υποστήκαμε μια άδικη επίθεση για το θεατράλε και για να υπηρετήσουν κάποιοι τον αριβισμό τους, για αυτό καταφεύγουμε στα δικαστήρια, γιατί εκεί βρίσκεις το δίκιο σου και όχι με το να κάνεις εμφανίσεις στην τηλεόραση», 

«Εξέδωσαν μία απόφαση περί διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη που πάλει τον έβαλαν στη σορό με άλλους, αλλά πιστεύουμε ότι δεν εμπεριέχει καθόλου σοβαρότητα», πρόσθεσε.

Την δική του απάντηση όμως έδωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας  ο οποίος τόνισε πως: «Αυτό είναι υποκειμενική άποψη του Γιώργου Κιμούλη, ότι κάποιοι κάνουν αριβισμό εις βάρος του. Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, το πειθαρχικό συμβούλιο λειτούργησε σύμφωνα με τον πειθαρχικό νόμο και σύμφωνα με το καταστατικό που έχει εγκυρότητα από τον Ελληνικό νόμο. 

Εμείς δεν έχουμε λάβει κάτι στα χέρια μας, το μαθαίνουμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Αν θεωρούν ότι η νόμιμη συνέλευση και η έγκυρη απόφαση είναι άκυρη κατά αυτών, προσφεύγει νομίμως στα δικαστήρια και τα δικαστήρια θα του απαντήσουν»,




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This