Νατάσα Καλογρίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου»

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή»

Must Read

Παρόλο που ο πατέρας της Νατάσας Καλογρίδη έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις έξι ετών, η ηθοποιός τον αισθάνεται συνέχεια δίπλα της ειδικά στις πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο πατέρας της σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, γεγονός το οποίο την έχει στιγματίσει, ωστόσο η απώλεια του μπορεί να συντέλεσε στο να δεθεί ακόμη περισσότερο η οικογένειά της.

«Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά», είπε αρχικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε: «Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δε γινόταν δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως έχει έρθει κοντά στον θάνατο αλλά είχε πάντα για προστάτη τον πατέρα της.

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου», τόνισε η Νατάσα Καλογρίδη.

Όσον αφορά τους έρωτες της ζωής της, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Μενεγάτος, είχε σχέση με την κόρη του πρώην συντρόφου της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This