Κατερίνα Καινούργιου: «H Θεοδώρα Βουτσά με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»

«Μπορεί να με έχει αρπάξει από τον λαιμό αλλά μου έχει σταθεί σαν αδελφός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας!

Must Read

Ενοχλημένος ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας με τις δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πέτρου Φιλιππίδη κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους στην σειρά «Χάι Ροκ».

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πιάσει από τον λαιμό τον Σπύρο Μπιμπίλα, επειδή κάποια δημοσιεύματα τον παρουσίασαν ως πρωταγωνιστή της εν λόγω σειράς.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: «Μου είχε πετάξει ένα βάζο! Κόντεψε να μας σκοτώσει εμένα και τη Βλαβιανού»

Δυσαρεστημένος όμως ήταν και από τις δηλώσεις του Περικλή Λιανού, ο οποίος ανέφερε πως, εκείνος όπως και πολλοί άλλοι, δεν παρευρέθηκαν στο συμβούλιο του ΣΕΗ που έγινε για την διαγραφή του εν λόγω σκηνοθέτη-ηθοποιού, καθώς δεν τον αφορούσε, τονίζοντας ο πρόεδρος του Σωματείου πως δίνει λάθος εντυπώσεις.

«Θα ήθελα οι ηθοποιοί να προσέχουν περισσότερο όταν μιλάνε στις κάμερες», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Πρωινό».




Τις δηλώσεις του αυτές κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου εξήγησε ότι: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε σταθεί στην προσωπική μου ζωή, ήταν φίλος μου, το τι έκανε μετά και το τι στάση τηρώ τώρα, δείχνουν τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να με έχει αρπάξει από τον λαιμό αλλά μου έχει σταθεί σαν αδελφός».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου, πήρε τον λόγο λέγοντάς πως περνάει ένα λανθασμένο μήνυμα, αποκαλύπτοντας ένα δικό της περιστατικό λεκτικής βίας στο οποίο την υπερασπίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτή τη στιγμή σε ακούνε πολλοί άνθρωποι και θέλω να πω ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι μία βίαιη συμπεριφορά και να λες σε συγχωρώ. Τι λες τώρα; αυτό το μήνυμα περνάμε; Τέλος στη βία. Σπύρο θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είμαι η κοπέλα που όταν ξεκίνησα 18 ετών και ήμουν στο Τηλεάστυ, βρέθηκα σε παράστασή σου, και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα και εσύ κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό για ποιο λόγο μίλησε άσχημα και τώρα μου λες ότι δέχεται κάτι τέτοιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη;»,




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This