Πως ο Αλεξάνδρου έγινε κεφάλαιο της μικρής οθόνης

Must Read

Από την αντικερί των γονιών του στο Παγκράτι και την απόφασή του να γίνει ηλεκτρολόγος, στις πασαρέλες των ευρωπαϊκών fashion weeks και στη συνεργασία του με τη «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει… γράψει αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ της καριέρας του. Τώρα λοιπόν που, όπως όλα δείχνουν, βρήκε και το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη, φαίνεται έτοιμος να ρίξει… άγκυρα σε μόνιμο λιμάνι, δημιουργώντας τη δική του οικογένεια.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Θα μου άρεσε να έχω πολλά παιδιά και, αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδιά μου να μπορώ να έχω κι ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό, να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα. Σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης» εξομολογήθηκε πρόσφατα ο ίδιος στην κάμερα του «Open Weekend», κάνοντας ακόμη μια φορά τις χιλιάδες θαυμάστριές του να μακαρίζουν την τύχη της influencer από τη Θεσσαλονίκη, που άργησε μεν, βρήκε δε το καλύτερο παιδί για ν’ ανοίξει σπίτι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γεννήθηκε στην Αθήνα και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο Μετς. Οι γονείς του διατηρούσαν κατάστημα με αντίκες στο γειτονικό Παγκράτι, κι εκεί, βλέποντας τακτικά τον πατέρα του να επισκευάζει παλιά φωτιστικά, του μπήκε η ιδέα να γίνει ηλεκτρολόγος.

Μετά το διαζύγιο των γονιών του, όταν εκείνος ήταν πέντε χρονών, μετακόμισε με τη μητέρα του και τη μεγαλύτερη αδελφή του στα Μελίσσια, όπου πήγε σχολείο.
Ο ίδιος έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του ότι δεν ήταν από τους μαθητές που διάβαζαν πολύ, αφού τα μάθαινε από την παράδοση, ειδικά τα μαθήματα που του άρεσαν πολύ, όπως η Ιστορία, η Φυσική και η Χημεία. Από την άλλη μεριά, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο βρίσκονταν σε πρώτο πλάνο στην καθημερινότητά του. Το ίδιο και ο χαβαλές με τους φίλους του, οι πλάκες, όπως και οι αγώνες για τα δικαιώματα των μαθητών μέσα από τα σχολικά προεδρεία.

Η απόφασή του να γίνει ηλεκτρολόγος, την οποία είχε πάρει στο δημοτικό, δεν άλλαξε μεγαλώνοντας. Όντως έγινε, και μάλιστα δούλεψε για ένα διάστημα πάνω στο αντικείμενο. Τότε δεν μπορούσε καν να φανταστεί τον εαυτό του στην τηλεόραση ή στο μόντελινγκ.
«Ουσιαστικά, δεν έχω κυνηγήσει κάτι ώστε να πω ότι κάνω το όνειρό μου. Έκανα το όνειρό μου όταν ήμουν ηλεκτρολόγος. Βέβαια, όλα ήρθαν απλόχερα, τα δέχτηκα και τα ακολούθησα» θα πει ο ίδιος σε συνέντευξή του χρόνια μετά.

Η προτροπή φίλης του

Η ενασχόλησή του με τον χώρο της μόδας προέκυψε έπειτα από σχετική προτροπή μιας καλής του φίλης. Μια προτροπή που οδήγησε τα βήματά του σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Τότε όμως ζύγιζε 127 κιλά και η διευθύντρια του πρακτορείου τού είπε: «Δεν κάνεις για μόντελινγκ, αγόρι μου!» Ο Δημήτρης δεν το έβαλε κάτω. Απεναντίας, επέστρεψε στο πρακτορείο δύο μήνες αργότερα, έχοντας χάσει 29 κιλά, και η ίδια δεν τον αναγνώρισε.

Η επιτυχία ήρθε γρήγορα στο νέο του αντικείμενο. Άρχισε να δουλεύει ενεργά σε Ελλάδα και εξωτερικό, βάζοντας στο βιογραφικό του συμμετοχές σε catwalks των Εβδομάδων Μόδας σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο και Νέα Υόρκη, συνεργασίες με φίρμες όπως Maison Martin Margiela, Philipp Plein και Just Cavalli, και editorial στα αγγλικά περιοδικά «GQ» και «Esquire».

Παράλληλα, αποφάσισε να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία, στο Μόναχο, και επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκε με το personal training ταυτόχρονα με το μόντελινγκ. Όσο για τη μικρή οθόνη, έκανε το ντεμπούτο του στην ιταλική τηλεόραση, συγκεκριμένα στο Rai 3, όταν σε ένα από τα ταξίδια του στη Ρώμη δέχτηκε πρόταση να συμπαρουσιάσει μια εκπομπή με τίτλο «Kilimangiaro». Μέσα από αυτή είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Τζόρτζιο Αρμάνι και ο Τζόνι Ντεπ.

«Nomads» και «Style me up»

Στην ελληνική τηλεόραση ο Δημήτρης έχει συνεργαστεί με την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ ήταν για αρκετές σεζόν στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Το 2017 πήρε μέρος στο reality περιπέτειας του ANT1 «Nomads». Πέρυσι τον απολαύσαμε σε ρόλο κριτή στο show μόδας «Style me up» και φέτος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ο έρωτας του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε στις αρχές του περσινού καλοκαιριού. Η γνωριμία τους έγινε μέσα από τα social media. Την προσέγγισε εκείνος με μήνυμα στο Instagram, αλλά εκείνη στην αρχή τον αντιμετώπισε με ύφος ντίβας. Μία απαντούσε στα μηνύματα που της έστελνε, μία όχι.

Στη συνέχεια είπε τον καλό της λόγο η κοινή τους φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη και το… γλυκό δεν άργησε να δέσει. Το πρώτο διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους κρυφό, αλλά δεν το πέτυχαν. Όταν πια τους «συνέλαβαν» οι παπαράτσι, σταμάτησαν να κρύβονται. Ο έρωτάς τους δυνάμωσε πιο πολύ μέσα από τις δυσκολίες που συνάντησαν -κυρίως εκείνη- αυτούς τους 12 μήνες που είναι ζευγάρι. Ο Δημήτρης στάθηκε στο πλευρό της Ιωάννας, όταν η πρώην παίκτρια του «My style rocks» αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που άφησε να διαρρεύσει το revenge porn με την ίδια στο διαδίκτυο.

Την υπερασπίστηκε δημόσια, τσακώθηκε για εκείνη, δάκρυσε όταν ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο της. Ο ίδιος βέβαια στάθηκε βράχος στο πλευρό της και πρόσφατα, λίγο πριν από το Πάσχα, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Το ζευγάρι ζει εδώ και λίγους μήνες κάτω από την ίδια στέγη και, όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους οδεύει ολοταχώς προς τη δημιουργία οικογένειας. Με το καλό!

Οι σχέσεις με λαμπερές κυρίες της showbiz και ο επώδυνος χωρισμός από τη Mαρία Καλάβρια!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν τα lifestyle έντυπα και sites με την προσωπική του ζωή. Κι αυτό διότι στη λίστα με τις κατακτήσεις του συγκαταλέγονται μερικές πολύ όμορφες κυρίες της showbiz. Ανάμεσά τους η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ελισάβετ Σπανού, η Ολγα Φαρμάκη και η Εβελυν Καζαντζόγλου. Ωστόσο, η πιο σοβαρή σχέση του γνωστού μοντέλου και personal trainer ήταν με τη Μαρία Καλάβρια.

Με την Τόνια Σωτηροπούλου
Με την Όλγα Φαρμάκη

Ο ίδιος έμεινε περίπου τρία χρόνια στο πλευρό της γοητευτικής επιχειρηματία, η οποία προέρχεται επίσης από τον χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα, παρότι οι δυο τους είχαν περισσότερα από 10 χρόνια διαφορά ηλικίας, είχαν καταφέρει να λειτουργούν με ισορροπία τόσο στα προσωπικά τους όσο και στα επαγγελματικά τους, καθώς συνεργάστηκαν επιχειρηματικά.

Στις αρχές Μαΐου του 2020 το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους και η είδηση έγινε viral. O χωρισμός φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα επώδυνος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς δεν αποτέλεσε δική του απόφαση.

«Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που αποφασίσαμε να “παγώσουμε” τη σχέση μας. Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, ότι δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» είχε δηλώσει τότε εκείνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This