Τα κορίτσια της showbiz μάς θυμίζουν με τις εμφανίσεις τους ότι το καλοκαίρι είναι εδώ

Must Read

Καλοκαίριασε για τα καλά και τα κορίτσια της showbiz ανεβάζουν με τις εμφανίσεις τους ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία! Πρώτη και καλύτερη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και από την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, την οποία παρακολουθεί από την πρώτη ημέρα καθώς είναι εκ των βασικών μαρτύρων κατά του πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και του θεάτρου, έσπευσε στην παραλία για μια ανάσα δροσιάς. Εκεί η δημοφιλής ηθοποιός τόλμησε και πόζαρε topless, και στη συνέχεια δημοσίευσε τα «πειστήρια» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φρόντισε δε να κρύψει με τα χέρια της το γυμνό της στήθος, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας το φιλοσόφησε και λιγάκι γράφοντας στα αγγλικά: «Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγος χρόνος. Να πάω πίσω από τον ήλιο και να ρίξω το βάρος μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια γαλήνη σε αυτό το μυαλό. Μπορώ να γιορτάσω».

Από την άλλη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, σταθερή αξία του καλοκαιριού, είχε πιο… σκαφάτη διάθεση, φροντίζοντας εν πλω να μας δείξει μπρος – πίσω τα πλούσια προσόντα της!

Και η Χριστίνα Κεφαλά, η πρώην παίκτρια του «Survivor», δεν πάει πίσω στις πρόσφατες εμφανίσεις με μαγιό, που κόβουν την ανάσα, με τη ίδια να συνεχίζει απτόητη τις εξορμήσεις της σε παραλίες, παρά τα επικριτικά σχόλια για την απόβασή της στο Ντουμπάι πριν από μερικές εβδομάδες!

Δεν είναι όμως το μοναδικό κορίτσι από reality που μοιράζει καλοκαιρινά… εγκεφαλικά! Βλέπετε, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που την αποκαλούν και «Σκάρλετ Γιόχανσον του Αγρινίου» λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ, μπορεί να έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω της τις αναμνήσεις της από το «GNTM», όμως φροντίζει να θυμίζει με το που έφτιαξε ο καιρός τα προσόντα που διαθέτει!

Δεν ήταν μόνο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έκανε ένα break από τις υποχρεώσεις της για να βάλει φωτιά με τη σέξι εμφάνισή της, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πετάχτηκε μέχρι τις Σπέτσες και απόλαυσε το πάρτι που έκαναν στο κορμί της οι αχτίδες του ήλιου φορώντας ένα σούπερ σέξι μαγιό!

Όσο για το τι συμβαίνει στο νησί των ανέμων; Το μοντέλο Ελενα Μάρη έσπευσε να μας βάλει στο κλίμα του κοσμοπολίτικου νησιού, αράζοντας με σέξι διάθεση στις ξαπλώστρες γνωστού beach bar, χαρίζοντας έτσι άλλη μια τολμηρή πόζα της στους ακολούθους της που αδημονούν για τέτοιου είδους «δωράκια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This