Χαμός στην «Super Κατερίνα» με τον Γιωρίκα Πιλίδη – Έξαλλη η Καινούργιου: «Θα το φτάσω μέχρι τον υπουργό»

Must Read

Παρόλες τις στερήσεις που έχει βιώσει ο Γιωρίκας Πιλίδης για να συνεχίσει να μάχεται για αυτό που αγαπάει, δηλαδή την πάλη, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του, οι συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) δεν είναι ιδανικές, με αποτέλεσμα πολλοί αθλητές να παρατήσουν το όνειρό τους.

Το όνειρο αυτό όμως φαίνεται ότι αναγκάστηκε να αφήσει πίσω ο πρώην παίκτης του Survivor, αφού αποκλείστηκε από την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, γεγονός το οποίο ήταν απόφαση της Ομοσπονδίας.

O νεαρός αθλητής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και αποκάλυψε πως ένας από τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης είναι ο Κώστας Θάνου, ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ομοσπονδίας και μάλιστα παίζει καταλυτικό ρόλο για τέτοιου είδους αποφάσεις.

Ωστόσο ο Κώστας Θάνου διέψευσε τα λεγόμενα του παγκόσμιου πρωταθλητή πάλης, λέγοντας πως ο ρόλος του είναι μόνο συμβουλευτικός.

Oι δηλώσεις του κυρίου Θάνου προκάλεσαν ένταση στο πλατό της εκπομπής του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει πως: «Κύριε Θάνο θα το φτάσω μέχρι τον υπουργό! Θα το φτάσουμε πολύ ψηλά!»,




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This