Διπλή χαρά για τον Πέτρο Ίμβριο και τη Συράν Λελούδα

Γιόρτασαν τόσο για τη βάφτιση του γιόκα τους όσο και για τον γάμο που είχαν κάνει στην καραντίνα

Must Read

Ένα το μυστήριο, δύο τα πάρτι! Ο Πέτρος Ιμβριος και η σύζυγός του Συράν Λελούδα, οι οποίοι είναι ζευγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια, μοιράστηκαν προχθές με συγγενείς και φίλους πολύ όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η αγαπημένη του βάφτισαν τον γιο τους στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

Ο Πέτρος Ιμβριος με τη σύζυγό του Συράν Λελούδα και τον νεοφώτιστο Παναγιώτη

Ο νεοφώτιστος Παναγιώτης ήρθε στον κόσμο εν μέσω καραντίνας, τον Φεβρουάριο του 2021, και πήρε το όνομα του πολυαγαπημένου πατέρα του Πέτρου Ιμβριου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ χρέη νονών εκτέλεσαν η αδερφή του τραγουδιστή Mυρσίνη και ο παιδικός του φίλος Κυριάκος Δημοσθένης.

Με τους κουμπάρους τους Mυρσίνη και Κυριάκο Δημοσθένη

Πέρα από το μυστήριο της βάφτισης, ωστόσο, και τη γιορτή που ακολούθησε σε παραλιακό μαγαζί, δόθηκε παράλληλα και το γαμήλιο πάρτι του Πέτρου και της Συράν.

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2020, με το μυστήριο να λαμβάνει χώρα σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα, παρουσία μόνο των πολύ στενών συγγενών τους, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν τότε εξαιτίας της πανδημίας. Τώρα, όμως, που έχει γίνει άρση αυτών των περιορισμών, το ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει επίσημα το γεγονός.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να το συνδυάσουν με τη βάφτιση και το πάρτι του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος ήταν ένας κούκλος μέσα στα βαφτιστικά ρουχαλάκια που δημιούργησε γι’ αυτόν η σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου.

Τόσο στο μυστήριο όσο και στη διπλή γιορτή που ακολούθησε παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Αντζελα Δημητρίου, ο Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη και ο Σταμάτης Γονίδης με τη γυναίκα του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Με την Αντζελα Δημητρίου
Τριαντάφυλλος και Δήμητρα Σιαμπάνη
Ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This