Μέχρι και μεταφράστρια έγινε η Μελέτη για χάρη του Θοδωρή της

Must Read

Και μεταφράστρια θεατρικών και κινηματογραφικών έργων η Ελεονώρα Μελέτη για χάρη του άνδρα της Θοδωρή Μαροσούλη! Νέα καριέρα; Ίσως, μια και η παρουσιάστρια θα μεταφράσει το θεατρικό έργο «Τέλειοι ξένοι» που θα ανέβει τον χειμώνα στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά.

Η Μελέτη, ως γνωστόν, γνωρίζει άπταιστα επτά ξένες γλώσσες και είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας. Γι’ αυτό, άλλωστε, και για χρόνια έκανε διεθνές ρεπορτάζ. Παρά την καριέρα της στην τηλεόραση, οι ξένες γλώσσες δεν ξεχάστηκαν και έτσι θα συνεργαστεί θεατρικά με τον άνδρα της!

Μέσα σε όλα αυτά, οι ηθοποιοί που αποτελούν τον θίασο της παράστασης είχαν ραντεβού σε εστιατόριο θαλασσινών στην Πεντέλη με τον Θοδωρή Μαροσούλη για να γιορτάσουν όλοι μαζί με ψάρι και κρασί την έναρξη αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας.

Στο τραπέζι ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, άρτι αφιχθείς από τις Κάννες, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη (που αν και δεν πορεύονται πλέον μαζί στη ζωή, κάνουν πολύ επιτυχημένες συνεργασίες), ο Γιώργος Χρανιώτης (ο οποίος «σκίζει» φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Ψέματα»), ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ο Δημήτρης Λιόλιος και η Λυδία Σγουράκη.

Ηχηρή η απουσία της Κατερίνας Μισιχρόνη από την παρέα, καθώς για επαγγελματικούς λόγους έλειπε στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This