Στεφανία Γκουρνέλου για τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος»

«Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του»

Must Read

Αν παντρεύονται και άλλοι χωρίζουν στην Ελληνική showbiz και ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Στεφανία Γκουρνέλου.

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή από τον ίδιο τον παρουσιαστή ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Για τους τίτλους τέλους που έβαλε η σχέση τους μίλησε και η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου παραδέχτηκε πως δεν έπαιξε ρόλο η συμμετοχή του στο survivor και πως βίωσε δύσκολα τις πρώτες μέρες του χωρισμού τους.

«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλείνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού»

«Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», παραδέχτηκε η ηθοποιός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This