Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: «Αυτό που έκανε το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκειο»

«Και ναι, αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει, όμως, και να επιβραβεύονται»

Must Read

Η έκφραση «η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί εν αγνοία της ή συνειδητά» που είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις κυρίως αρνητικές.

Ο γνωστός ηθοποιός όμως, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, έσπευσε, μέσω της ίδια της εκπομπής, να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε , ζητώντας συγνώμη και τονίζοντας πως τρέφει πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο.

Ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που πήραν θέση για τα όσα ειπώθηκαν από τον ηθοποιό, ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τον «κατακεραύνωσε», ωστόσο σήμερα τον εκθείασε καθώς εκτίμησε το γεγονός ότι ζήτησε συγνώμη.

«Και ναι, αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει, όμως, και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς, από μια λανθασμένη πρόταση, εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο. Γιατί μια συγγνώμη, ένα σ’ αγαπώ, ένα παρακαλώ, ένα ευχαριστώ, στις μέρες που ζούμε, μόνο καλό κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά με τον Κώστα Τσουρό να συμπληρώνει ότι: «Είναι προς τιμήν του που είπε ότι “κι εγώ σήμερα που το άκουσα κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η σύγχυση”. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίνουν για μια παρανόηση να λένε συγγνώμη».

«Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκειο», τόνισε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This