Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά τον σάλο που δημιούργησε, εξηγεί τι εννοούσε με τις χθεσινές του δηλώσεις

«Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα»

Must Read

Μία έντονη κριτική δέχεται από χθες ο Αλέκος Συσσοβίτης για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το #metoo.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η γυναίκα προκαλεί εν αγνοία της αλλά και συνειδητά».

Αυτή η έκφραση προκάλεσε αντιδράσεις και για αυτό το λόγο ο ηθοποιός εμφανίστηκε και πάλι στην εκπομπή του Open, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική. Επίσης, ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Άρα το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας, είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου», κατέληξε λέγοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This