Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Προστάτευσα τον Άρη όταν η Σοφιάνα χώθηκε στην αγκαλιά του – Η επικοινωνία με την Αντωνά»

Must Read

Εκτός Survivor είναι πλέον ο Κωσταντίνος Εμμανουήλ και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» όπου μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το reality επιβίωσης αλλά και για το «φλερτ», που σύμφωνα με εκείνον, είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

O make up artist, που προκάλεσε πολύ μεγάλη αναστάτωση στη σύντροφό του ποδοσφαιριστή, φαίνεται να μην ανακαλεί τα λόγια του και μάλιστα υποστήριξε πως τα είπε στα πλαίσια του χιούμορ.

Ωστόσο ως καλός Σαμαρείτης που είναι, έβαλε το χέρι του για να μη προβληθούν στην μικρή οθόνη οι διαχυτικές στιγμές που είχε ο Άρης με τη Σοφιάνα, παρόλα αυτά τις αποκάλυψε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι μίλησε με την Μαρία Αντωνά η οποία, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, άρχισα να δικαιολογείται για την συμπεριφορά της, ενώ του παραδέχτηκε πως έχει αρχίσει να τον πιστεύει.

«Μίλησα με την Μαρία Αντωνά γιατί είμαι πάρα πολύ τίμιος και όταν βγήκα την πήρα προσωπικά εγώ και της είπα ότι επειδή είδα τι διαστάσεις πήρε το θέμα θα ήθελα να σου πω κάτι. Αυτά που είπα υπάρχουν, τα είδα, τα είπα με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Με πολέμησες πάρα πολύ και δικαιολογήθηκε. Ο Άρης έχει έπαρση και πολύ ηγετικό χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη»

«Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;», αναρωτήθηκε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This