Χρίστος Αντωνιάδης: «Τελικά τα καταφέραμε! Κάναμε εξωσωματική και περιμένουμε δίδυμα»

«Καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες και πράξαμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί»

Must Read

Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα λένε… Έτσι ο Χρίστος Αντωνιάδης και η κατά 18 χρόνια νεότερή σύζυγος του Αφροδίτη Τσώνη, έπειτα από δύο χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αλλά πολύ σύντομα κατάλαβαν ότι δεν κάνει ο ένας μακριά από τον άλλον κι έτσι έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα είχε εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία του να γίνει πατέρας. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, αφού η αγαπημένη του σύζυγός είναι έγκυος.

Γι’ αυτό το ευτυχές γεγονός μίλησε ο ερμηνευτής στην εκπομπή «Happy Day» όπου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος και αποκάλυψε πως δεν περιμένει ένα αλλά δύο μωράκια, με την διαδικασία της εξωσωματικής.

«Είμαστε σε μία πολύ ωραία φάση με τη γυναίκα μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τελικά τα καταφέραμε και περιμένουμε… Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έβλεπα τα μάτια της και ότι η καρδούλα της ήθελε να κάνει παιδί. Καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες και πράξαμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί. Κάναμε εξωσωματική, δεν είναι κακό. Θέλω να δώσω κι ένα μήνυμα στον κόσμο. Το θέμα από ό,τι έμαθα εκ των υστέρων είναι ότι είναι μία διαδικασία που αφορά πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι περίμενα στο σαλόνι του ιατρείου και να βλέπω πολύ κόσμο».

«Η γυναίκα μου είναι στον τρίτο μήνα, θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν τελειώσει οι δυσκολίες. Η γυναίκα μου είναι πιο ενθουσιώδης αλλά εγώ προτιμώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι η Αφροδίτη είναι έγκυος, είπα “ωχ” γιατί είναι δύο. Η γυναίκα μου πετάει σε πελάγη ευτυχίας. Ήθελα να πω σε όλους να κάνουν μία θετική σκέψη»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This