Λάουρα Νάργες: «Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες! Ο Χρήστος με έκανε μπάνιο»

Must Read

Μπορεί ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες να διανύσουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, δεδομένου ότι σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια βίωσε πολύ δύσκολα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Για αυτό ίσως ο γνωστός τραγουδιστής να είναι τόσο φειδωλός στις δηλώσεις του όσον αφορά το χαρμόσυνο γεγονός.

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο ερμηνευτής ωστόσο μιλώντας στο περιοδικό «OK» αποκάλυψε πώς από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια με τη ραδιοφωνική παραγωγό.

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα», τόνισε.

Η Λάουρα Νάργες από τη μεριά της αποκάλυψε τα σχέδιά τους για το γάμο τους και ότι πέρασε τόσο δύσκολη περίοδο χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις μέρες.

Δείτε επίσης: Εννιά μαξιλάρια χρειάζεται η εγκυμονούσα Λάουρα Νάργες

«Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, να ενωθούμε ενώπιων του Θεού. Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο»







Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» και μίλησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της κύησης της αποκαλύπτοντας πως έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στην σχέση της με τον τραγουδιστή της καρδιάς της και την απόφασή τους να κάνουν παιδί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Περιμένουμε αγοράκι. Από τον πρώτο μήνα ξέραμε πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα ονομάσουμε. Τα έχουμε προγραμματίσει και μακάρι να το θελήσει και ο Θεός να συμβεί έτσι όπως το ονειρευόμασταν. Εγώ θα ήθελα πέντε παιδιά. Αν δεν μας κάτσουν πέντε, τουλάχιστον τρία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Χρήστος μου είπε για την εγκυμοσύνη, γιατί πρόλαβε και άρπαξε το πρώτο τεστ που κάναμε. Εγώ προσπαθούσα να του κάνω έκπληξη, αλλά εκείνος μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να είναι έκπληξη, ήθελε να το δούμε μαζί».

«Είχα υπερέμεση και τώρα το τελευταίο διάστημα ξεκίνησα να το ξεπερνάω. Δεν πετάω ακόμα, υπάρχουν μικροενοχλήσεις, ναυτίες αλλά είμαι καλύτερα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Περάσαμε μια κόλαση με τον Χρήστο».

Ήταν δίπλα μου 100% και μπορώ να πω ότι επηρεάστηκε και εκείνος γιατί τραβάει το ψυχολογικό κομμάτι. Έκλαιγα συνεχώς, έχω μια τρομερή εξάρτηση από τον Χρήστο τον θέλω συνέχεια δίπλα μου, δεν αντέχω χωρίς εκείνος. Επηρεάζεται και το δικό του το περιβάλλον γιατί πρέπει να είναι εκεί σε κάποιες έκτακτες στιγμές», εξομολογήθηκε.

«Ανυπομονώ για τον νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της. Όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι, αγκαλιές κλάματα, λέγαμε επιτέλους συνέβη», κατέληξε λέγοντας η Λαόυρα Νάργες αποκαλύπτοντας  πως πριν από λίγο καιρό μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This