Δώδεκα χρόνια γάμου για Πατίτσα – Χρουσαλά με πάρτι στην Μύκονο

«Κοτερομαχίες» αναμένονται σε Πόρο και Σπέτσες το τριήμερο

Must Read

Μετά τα πάρτι και την κούραση από τα «Ποσειδώνια 2022», εφοπλιστές, επιχειρηματίες και κοσμικοί επιθυμούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να αποδράσουν σε κοντινούς προορισμούς για να ξεκουραστούν μακριά από κοσμικότητες και φλας. Τα δελτία καιρού (καθώς προβλέπονται βροχές και καταιγίδες) θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους.

Οι λάτρεις, πάντως, του yachting, παρά το ακριβό πετρέλαιο, δεν θα το βάλουν κάτω -ό,τι και να γίνει- και θα δέσουν στο λιμάνι του Πόρου αλλά και στο παλιό λιμάνι των Σπετσών, καθώς, όπως είθισται, οι «κοτερομαχίες» ξεκινούν κάθε χρόνο του Αγίου Πνεύματος. Οι βίλες-απόρθητα φρούρια στο Πόρτο Χέλι, όπως των οικογενειών Λιβανού, Φιξ, Γουλανδρή και Παναγιωτίδη αναμένεται να ανοίξουν και να φιλοξενήσουν το τριήμερο αγαπημένους φίλους.

Όσοι διαθέτουν εξοχική κατοικία στα νησιά θα προτιμήσουν τη σίγουρη λύση και την privacy που τους προσφέρει. Ετσι, ο Γιάννης Πάριος, μετά τις εμφανίσεις του στο Αλσος, θα ξεκουραστεί στην Πάρο, όπου το περισσότερο διάστημα ζει και η Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ ο Γιώργος Νταλάρας στο σπίτι του στη Σύρο, όπως και ο εφοπλιστής Αντώνης Κομνηνός, ο οποίος διαθέτει ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά στο αριστοκρατικό νησί των Κυκλάδων.

Αν και η Μύκονος ήδη βουλιάζει από ξένους και mega yachts, οι Έλληνες κοσμικοί θα κάνουν το ντεμπούτο τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τα σκάφη τους θα δέσουν στο παλαιό λιμάνι αλλά και στη μαρίνα του ξενοδοχείου «Santa Marina» στον Ορνό, όπου ήδη βρίσκεται το yacht του Λέοντα Πατίτσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κοσμικής society, είναι μαζί 12 χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τα τρία τους παιδιά. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, θα οργανώσουν σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, ένα μεγάλο πάρτι στο ιστορικό ξενοδοχείο «Santa Marina» στον Ορνό, του αείμνηστου bon viveur Ηλία Παπαγεωργίου, τη φήμη του οποίου σε διεθνές επίπεδο έχει απογειώσει η μοναχοκόρη του Χριστιάνα Παπαγεωργίου. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι η κουμπάρα της Μαριέττας, Σήλια Κριθαριώτη (της είχε σχεδιάσει και το υπέροχο νυφικό), με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, αλλά και πολλά ζεύγη της ναυτιλίας, όπως ο Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή. Για την ιστορία, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παντρεύτηκαν το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι και η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο Island.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δύο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου. Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του.

Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα» είχε δηλώσει η Μαριέττα σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This