Αρωμα Κρήτης και… Σασμού στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά

Ο Αστέρης «κρεμάστηκε» με... σαρίκι

Must Read

Μπορεί ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της αγαπημένης του Γεωργίας Κρασσά να τελέστηκε στο κτήμα Ζολώτα, στο Κορωπί, μαζί και με τα βαφτίσια του μονάκριβου γιου τους, ωστόσο το διπλό μυστήριο είχε… άρωμα Κρήτης!

Τηρώντας τα έθιμα της λεβεντογέννας, που είναι ο τόπος καταγωγής του, ο γαμπρός, ο οποίος ντύθηκε με μπλε κοστούμι του οίκου MI-RO, έβαλε πάνω στους ώμους τους και το λευκό σαρίκι, όπως συνηθίζεται στους κρητικούς γάμους. Ο τηλεοπτικός Αστέρης του «Σασμού» υποδέχτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του με μια ανθοδέσμη από παιώνιες και άλλα λουλούδια της εποχής, ενώ κρατούσε αγκαλιά τον γιο τους.

Εντυπωσιακή ήταν η Γεωργία, η οποία εμφανίστηκε με πλεκτό νυφικό στην απόχρωση του ανοιχτού μπεζ και πέπλο στα μαλλιά της. Στο πλευρό του γαμπρού βρέθηκαν φυσικά οι γονείς του, η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη και ο πατέρας του Ντίνος Αυγουστίδης, ο οποίος συνοδευόταν από την τωρινή του σύντροφο και την 5χρονη κορούλα που έχουν υιοθετήσει μαζί, την Αλκυόνη.

Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου μυστηρίου, ο Ορφέας και η Γεωργία έλαμπαν από ευτυχία. Χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν δύο αγαπημένα τους πρόσωπα, ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η σκηνοθέτρια σύντροφός του, Φαίδρα Τσολίνα. Μετά τον χορό του Ησαΐα, που συνοδεύτηκε από άφθονο ρύζι, ακολούθησε η βάφτιση του Αυγουστίδη τζούνιορ, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας Κωνσταντίνος. Μάλιστα, ο μικρός είχε τρεις νονές: τη Χριστίνα Αλγουις, την Ελένη Βασιλάκη και την ηθοποιό Ελένη Ράντου. Η τελευταία έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση με σύνολο δύο διαφορετικών αποχρώσεων του ροζ και δεν συνοδευόταν από τον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά από την κόρη της Νικολέττα.

Τη χαρά των νεονύμφων μοιράστηκαν και πολλοί συνεργάτες του γνωστού ηθοποιού από το σίριαλ «Σασμός», όπως και πρόσωπα της εγχώριας showbiz γενικότερα. Ανάμεσά τους, η παρτενέρ του Ορφέα Αυγουστίδη στο σίριαλ του Alpha Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία εμφανίστηκε με τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, η Ευγενία Σαμαρά (με glamorous γοργονέ look), που συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψέματα» Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μιχάλης Σαράντος, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη, η Μαρίνα Ρίζου, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης με την Ευσταθία Τσαπαρέλη και πολλοί άλλοι.

Λίγο μετά τις 21.00 οι καλεσμένοι του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα δεξιώσεων του κτήματος για το πάρτι του διπλού μυστηρίου, με τη Μαρία Τζομπανάκη να σέρνει πρώτη τον χορό, αφού το γλέντι άρχισε με κρητικές μελωδίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This