Λιάγκας για τις δηλώσεις του κατά του Φιλιππίδη: «Δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι κατηγορείται για βαρύτατα πράγματα»

«Βλέπουν και μέλη της οικογένειας του την εκπομπή...»

Must Read

Με νέο look εμφανίστηκε χθες ο Σταμάτης Γαρδέλης στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που έχει δημιουργήσει σχολή. Κι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τεράστιος ηθοποιός. Τώρα, τι έχει συμβεί, θα το δούμε. Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν μαζί του. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο;», είπε με απορία ο ηθοποιός.

Τις δηλώσεις αυτές σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος με έντονο ύφος τόνισε πως: «Εγώ παρακαλάω να είναι όλοι οι άνθρωποι αθώοι. Και ο Πέτρος να αθωωθεί. Από την άλλη, όμως, όταν κατηγορείται κάποιος άνθρωπος για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δεν μπορεί να βγαίνει ο Γαρδέλης σαν να μην έχει δει τίποτα στην τηλεόραση και να λέει “τι είναι αυτό που συνέβη με τον Πέτρο;”.

Τι δεν έχει καταλάβει; Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Μακάρι να είναι αθώος, το εύχομαι κι εγώ που τον γνωρίζω. Αλλά μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν είναι… τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο! Κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού. Πώς θα γίνει;».

«Καταλαβαίνω ότι δεν έχει παρακολουθήσει τίποτα; Ο τρόπος που απαντά είναι ότι δεν έχω ιδέα ή δεν καταλαβαίνω αυτά που ακούω», είπε από την μεριά της η Φαίη Σκορδά.




Τα όσα ειπώθηκαν από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 προκάλεσαν αντιδράσεις. Έτσι σήμερα προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την θέση του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Επειδή βλέπουν και μέλη της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη την εκπομπή, προφανώς το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Και μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή κάποιου ανθρώπου, ο άνθρωπος αυτός είναι αθώος. Αυτό είναι το τεκμήριο της αθωότητας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, εγώ είπα χθες ότι παρακαλάω, όχι μόνο ο Φιλιππίδης, ο κάθε άνθρωπος που θα είναι αθώος και να μην είναι ένοχος ο οποιοσδήποτε για τις βαρύτατες πράξεις που κατηγορείται.

Ωστόσο, επειδή αναφερθήκαμε χθες σε δηλώσεις του Γαρδέλη που έκανε ότι δεν ήξερε, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι αυτή τη στιγμή βγαίνουν επώνυμα κυρίες, κοπέλες και καταγγέλλουν βαρύτατα πράγματα. Αυτό είπαμε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This