Μάριος Ψιμόπουλος για την επίθεση που δέχθηκε από τους ληστές: «Αυτό που σκέφτηκα ήταν το πως θα επιβιώσω»

«Κρατούσαν όχι όπλα αλλά πράγματα που μπορεί να σε βλάψουν»

Must Read

Έναν τρομερό εφιάλτη έζησε πριν λίγες ημέρες ο συνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος, καθώς πριν λίγες ημέρες ήρθε αντιμέτωπος με κακοποιούς, την ώρα που εργαζόταν.

Συγκεκριμένα ο γνωστός συνθέτης βρισκόταν στην δισκογραφική εταιρία Panik Records όταν τρεις ληστές μπήκαν μέσα και άρπαξαν το ένα από τα τρία χρηματοκιβώτια που βρήκαν μπροστά τους. Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τον συνθέτη, στον φόβο ότι μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια, τον χτυπήσουν με γροθιές και τον έδεσαν σε μια καρέκλα, υπό την απειλή ενός κατσαβιδιού.

Ο Μάριος Ψιμόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Γι’ αυτήν την τραυματική εμπειρία που έζησε μίλησε ο εν λόγω συνθέτης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου δήλωσε ανακουφισμένος που μπόρεσε και επέζησε.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, αυτό μετράει. Το ξεπεράσαμε και προχωράμε. Ήμουν βράδυ, δούλευα και μπήκαν δυο ληστές μέσα στο κτήριο. Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα. Δε με φιμώσαν. Με δέσανε στο τέλος για να φύγουν. Μέχρι να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου τι γίνεται και αν είναι αλήθεια ή ψέματα, είναι λίγο περίεργο.

Διήρκησε περίπου μισή ώρα. Αυτό που σκέφτηκα ήταν το πως θα επιβιώσω. Δεν απειλήθηκα ουσιαστικά αλλά λεκτικά. Κρατούσαν όχι όπλα αλλά πράγματα που μπορεί να σε βλάψουν. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Προσπαθώ να το βάλω πίσω, σαν μια εμπειρία» είπε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This