Light για την σύλληψη του Trannou: «Αυτό είναι το ραπ! Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά»

«Ως Light δεν φέρω κάποια ευθύνη να είμαι πρότυπο για τα παιδιά»

Must Read

Σάλος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την σύλληψη του τράπερ Trannou για οπλοκατοχή, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει στεναχωρηθεί με την τροπή που πήρε το θέμα καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν πυροβόλησε κανέναν.

Την συγκεκριμένη υπόθεση κλήθηκε να σχολιάσει ο συνάδελφός του Light, ο οποίος έχει συλληφθεί κι εκείνος στο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλου.

Δείτε επίσης: Light για την υπόθεση με τα όπλα: «Δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη»

Ο γνωστός τράπερ θεωρεί πως ήταν φυσιολογικό να έχει ο νεαρός τραγουδιστής όπλο δεδομένου ότι πρεσβεύει τους στοίχοι των τραγουδιών που ερμηνεύει.

«Άμα θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι το ραπ. Τι θέλετε να σας πούμε; Αυτό είναι το ραπ. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Δε μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους και όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι, να πέφτεις από τα σύννεφα, να λες δεν το περίμενα. Τι ακούς; Τι λέει αυτός στα τραγούδια του;

Ως Light δεν φέρω κάποια ευθύνη να είμαι πρότυπο για τα παιδιά. Αν ο γονιός επιτρέπει στο 8χρονο, ή το 10χρονο παιδί του να ακούσει κάποια μουσική είναι δικό του θέμα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This