Κόνι Μεταξά: «Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο! Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία…»

«Ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε με τον Μάριο! Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού»

Must Read

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει οσονούπω η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ» αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες από τον επικείμενο γάμο τους.

Δείτε επίσης: Κόνι Μεταξά: «Θέλω να αδυνατίσει ο μπαμπάς μου για να με συνοδεύσει στην εκκλησία»

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος» είπε η νεαρή τραγουδίστρια, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αγαπημένο της με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο», τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This