Η νέα κριτής Σοφία Χατζηπαντελή έχει γίνει η star του «GNTM» προτού ακόμα αρχίσει το reality μόδας

Η εκλεκτή της Καγιά έχει διεθνή καριέρα και «κλικ» σε «Vogue», «Elle», «New York Times» και «Vanity Fair»

Must Read

Ο νέος κύκλος του «Greece’s Next Top Model», στο Star, διαθέτει ήδη την απόλυτη μασκότ! Ο λόγος για την Ελληνοκύπρια νέα κριτή του show Σοφία Χατζηπαντελή με τα υπερμεγέθη, πυκνά, ενωμένα και πολυσυζητημένα διεθνώς φρύδια της, τα οποία αποτελούν και το σήμα κατατεθέν της.

Μιλάμε για φρύδια εντυπωσιακά, που μόνο με εκείνα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή θα μπορούσαν να συγκριθούν. Η Σοφία, ωστόσο, φαίνεται πως έχει πρότυπό της τη θρυλική ζωγράφο Φρίντα Κάλο. Έτσι, προτίμησε να δώσει στο μονόφρυδό της ένα γυναικείο παρατσούκλι: Βερόνικα!

Μετά την… ελεύθερη πτώση του «GNTM 4» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς έφεραν πίσω άρον άρον τη Βίκυ Καγιά, χρίζοντάς τη «βασίλισσα» του show, με την ελπίδα η νέα σεζόν, που θα έχει μόνο γυναίκες διαγωνιζόμενες, να πάρει και πάλι το… ασανσέρ της επιτυχίας. Από την πλευρά της, η σιδηρά κυρία του μόντελινκ έκανε γενικό «λίφτινγκ» στην κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν πλέον ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία όμως θα έχει ρόλο special guest κριτή μόνο για το χρονικό διάστημα των auditions.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση της καινούργιας σύνθεσης έφερε σε πρώτο (ελληνικό!) πλάνο το διεθνούς φήμης μοντέλο με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και τους 500.000 followers στο Instagram. «Α ναι, αυτή με τα φρύδια που το παίζει… μας ζαλίζει τα φρύδια ναι, ναι… Φρύδια Κάλο, γιατί Φρίντα Κάλο ήταν άλλο πράγμα» την… περιέλαβε πρώτος και καλύτερος ο Λάκης Γαβαλάς σε δηλώσεις που έκανε. Δεν ήταν ο μόνος, όμως… H 25χρονη έγινε μέχρι και trend στο ελληνικό twitter, με κάποιους να την επιβραβεύουν επειδή έχει σηκώσει το λάβαρο στην επανάσταση κατά των παγιωμένων προτύπων της αψεγάδιαστης ομορφιάς και άλλους να την προσβάλλουν, κάνοντας λόγο για «Greece’s Next Freak Show». Σε κάθε περίπτωση η εκπομπή συζητήθηκε προτού καν ξεκινήσει γυρίσματα χάρη σε εκείνη…

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στην Κύπρο, αλλά μεγάλωσε στις ΗΠΑ, όπου μετακόμισε η οικογένειά της όταν ήταν μικρή. Σπούδασε μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και παράλληλα ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, πραγματοποιώντας συνεργασίες με πασίγνωστες φίρμες, όπως η Guess και η Hugo Boss, ενώ πλέον δουλεύει σταθερά και με τον Jean Paul Gaultier. Φυσικά έγινε διάσημη (και) χάρη στα φρύδια της, δημιουργώντας το body positive κίνημα #UnibrowMovement, το οποίο αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους.

Η ίδια, μάλιστα, απαντά με άνεση όταν η κουβέντα έρχεται στη «Βερόνικα», σχολιάζοντας πως δεν έχει αυτά τα φρύδια για να πείσει τον κόσμο ότι πρέπει σώνει και καλά να του αρέσουν. «Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα cool με αυτό… Έχω αυτά τα φρύδια από επιλογή. Είμαι αυτή που είμαι γιατί εγώ το επέλεξα. Όταν κρίνεις τους άλλους γιατί φορούν υπερβολικό make up, γιατί βάφουν τα μαλλιά τους, γιατί προχωρούν σε πλαστικές, μόνο και μόνο επειδή δεν το κάνεις εσύ, είσαι το ίδιο τοξικός με όλα αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα» έχει δηλώσει στο παρελθόν σε ένα άρθρο-αφιέρωμα που έκανε για εκείνη το αμερικανικό «Harper’s Bazaar».Η Σοφία «κληρονόμησε» τα πυκνά και μεγάλα φρύδια από τη μητέρα της, η οποία την ενέπνευσε να νιώθει περήφανη γι’ αυτά από τότε που ήταν μικρή.

Ωστόσο δεν αισθανόταν πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση με σήμερα. Ως φυσική ξανθιά, τα φρύδια της, αρχικά, ήταν ανοιχτόχρωμα. «Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouTube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της.

Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μού προέκυψαν μαύρα. Ο αδερφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα». Πριν από κάποιους μήνες η Σοφία είχε προειδοποιήσει τους followers της στο Instagram ότι θα προχωρούσε σε μία αλλαγή. Το μυαλό όλων πήγε στα φρύδια της, αλλά το μοντέλο απλώς έβαψε μαύρα τα μέχρι τότε κατάξανθα μαλλιά της, φέρνοντάς τα στην ίδια απόχρωση με το φρύδι!

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει φωτογραφηθεί σε πολλά διεθνή περιοδικά, όπως «Vogue», «Elle», «New York Times» και «Vanity Fair», είναι μεγάλη θαυμάστρια της ζωγράφου Φρίντα Κάλο, της οποίας τα χαρακτηριστικά φρύδια έφτασαν να γίνουν μέχρι και σύμβολο της τέχνης της. «Πάντα τη λάτρευα και πίστευα ότι είναι όμορφη. Θυμάμαι, όταν πήγαινα σχολείο, έκανα μια εργασία για εκείνη πριν ακόμα αρχίσω να έχω τα σημερινά φρύδια μου. Το να μάθω την ιστορία της αδιαμφισβήτητης “βασίλισσας” των ενωμένων φρυδιών μού έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση» έχει πει.

Όσο για τα προσωπικά της, από το 2019 η 25χρονη διατηρεί δεσμό με τον φωτογράφο Ζακ Αποστόλου, που ζει στο Λονδίνο. Οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον ακόμη και στα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This