Άννα Μαρία Ηλιάδου: «Βγάζω τα λεφτά μου μέσω Instagram»

Must Read

Αναφορά στο μόντελινγκ, στο GNTM αλλά και στο Instagram έκανε η Άννα Μαρία Ηλιάδου, δίνοντας τις δικές της απαντήσεις.

«Δε μου έχει συμβεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά αλλά έχω ακούσει ιστορίες που με έχουν τρομάξει. Αν μου συμβεί τέτοια συμπεριφορά, θα ξέρω να την αντιμετωπίσω» είπε αρχικά το γνωστό μοντέλο.

Σε ό,τι αφορά στο modeling τόνισε: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές στο modeling και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις μέσω Instagram. Από εκεί βγάζω εγώ τα λεφτά μου».

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε και λόγο για το GNTM: «Ο Δημοσθένης από το GNTM, ήταν μεγάλος σε ηλικία και δε νομίζω ότι μπήκε στο ριάλιτι για τη μόδα. Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μου φαίνεται ωραία. Η Βίκυ Καγιά θα είναι σα να μην έλειψε ποτέ». Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια».

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάποια σχέση στην προσωπική της ζωή γιατί δεν προλαβαίνει, λόγω της δουλειάς της: «Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου». 

Τέλος, ξεκαθάρισε πως στο παρελθόν της έχουν «χρεώσει» σχέσεις, χωρίς να είναι αλήθεια: «Έλεγαν ότι έχω σχέση με έναν άνθρωπο, ενώ δεν είχα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This