Και το όνομα αυτής, Σιέννα – Ηλέκτρα! Σε πελάγη ευτυχίας οι Οικονομάκου και Μιχόπουλος

Must Read

Tην ενός έτους κόρη τους Σιέννα – Ηλέκτρα βάφτισαν το Σάββατο 18 Ιουνίου η όμορφη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, ξενοδόχος και επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος.

Το ζευγάρι επέλεξε αυτό το μυστήριο να γίνει στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, το Γύθειο, έχοντας στο πλευρό τους όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα. Νονοί της νεοφώτιστης Σιέννας – Ηλέκτρας έγιναν οι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού, Κωνσταντίνα Βασιλείου, Πέτρος Ανδριόπουλος, Μιχάλης Νέζης και Δώρα Τσακανίκα.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος προτίμησαν να κρατήσουν αυτή τη μέρα -όπως είχαν κάνει και με τον γάμο τους, αλλά και τη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού- μακριά από δημοσιογραφικές κάμερες, δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα στα social media. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στο Ιnstagram η βάφτιση της μικρής Σιέννας – Ηλέκτρας έμοιαζε με ένα μεγάλο πάρτι και η διάθεση όλων ήταν ανεβασμένη, δίνοντας δεκάδες ευχές στη μικρή, για φώτιση. Για την ιστορία, το καλοκαίρι του 2013 άρχισε η σχέση της δημοφιλούς ηθοποιού με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.

Στις 18 Νοεμβρίου του 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, ενώ στις 14 Μαρτίου του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μάξιμος. Λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο, εκεί όπου έχει τα ξενοδοχεία του ο σύζυγος της Αθηνάς. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 9 Ιουνίου του 2021, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Σιέννα – Ηλέκτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This