Γιώργος Λαμπάτος για Πέτρο Φιλιππίδη: «H Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει κάποια σχέση»

Must Read

Για την άθλια συμπεριφορά που βίωσε ο Γιώργος Λαμπάτος από τον Πέτρο Φιλιππίδη έχει μιλήσει κατά καιρούς, αποκαλύπτοντας πως η συμπεριφορά του ήταν τόσο εκρηκτική που κόντεψε να σκοτώσει εκείνον και την Νικολέτα Βλαβιανού.

Για τις κατηγορίες εις βάρος του εν λόγω ηθοποιού-σκηνοθέτη αλλά και για την στήριξη που έχει από την σύζυγό του, Ελπίδα Νινού, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε καταλάβει πως, ο άλλοτε σπουδαίος ηθοποιός, είχε εξωσυζυγική σχέση.

«Είχαν γίνει τότε και κάποια περιστατικά που η Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει κάποια σχέση. Είχε δει στο τηλέφωνό του κάποια μηνύματα και τηλέφωνα. Μάλιστα ερχόταν στο θέατρο και δεν μας μιλούσε εμάς. Τον στήριξε τόσα χρόνια που γίνονταν έκτροπα, να μην το στηρίξει τώρα; Ξέρω ότι θα βγούνε στη φόρα κι άλλα περιστατικά για τον Φιλιππίδη», τόνισε, ενώ για τις επιθέσεις που δέχθηκε εκείνος δήλωσε πως: «Με είχε χτυπήσει επάνω στη σκηνή, μου είχε πετάξει ένα τασάκι στον αστράγαλο και με την Νικολέτα Βλαβιανού κόντεψε να μας σκοτώσει. Πέρασε μια λάμπα πάνω από το κεφάλι μας» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This