Νίκος Μουτσινάς για την κόντρα της Κάκκαβα και της Γερμανού: «Μη μαλώνετε κορίτσια, είναι μικρή η τηλεόραση»

Must Read

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφές για ορισμένους δημοσιογράφους-παρουσιαστές. Ανάμεσα σε αυτούς που ακούγεται ότι θα αλλάξουν τηλεοπτική στέγη είναι και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα πως ήδη έχει κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Το γεγονός αυτός φαίνεται πως επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Έτσι λοιπόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε να συγχαρεί την συνάδελφό του για τη νέα της τηλεοπτική δουλειά, με την ίδια να το διαψεύδει. Ωστόσο η Νάταλι Κάκκαβα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα όσα έχουν ειπωθεί από την εκπομπή της Ναταλιάς Γερμανού και μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Όλα Γκουντ», έσπευσε να την εκφράσει.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Να σε συγχαρώ για τη μετεγγραφή. Το ανακοίνωσε η κ. Γερμανού. Εσύ κι η Φωτεινή Πετρογιάννη κλείσατε του χρόνου με την Φαίη Σκορδά.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για εμένα μιλάμε. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και το λέω στον λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Μην με αιφνιδιάζετε από εδάφους κι αέρος. Ανήκω στον ΣΚΑΙ, παραμένω κι είμαι εργαζόμενη του ΣΚΑΙ. Τελεία.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Πήραμε την απάντηση.

Νάταλι Κάκκαβα: Να πω κάτι επειδή μου δίνεται η ευκαιρία; Ευχαριστώ την κ. Γερμανού γιατί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς έχει ασχοληθεί πολύ με τη δική μας εκπομπή και με εμάς προσωπικά. Έχει φιλοξενήσει ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για εμάς. Δεν έχω την εμπειρία της, είμαι λιγότερα χρόνια στην τηλεόραση κι ειδικά ως παρουσιάστρια. Μεγάλωσα μαζί της, τη θαυμάζω, είναι από τις πιο αξιόλογες παρουσιάστριες και διαχρονικά λέω τα καλύτερα. Όμως ένα πράγμα που λέω από τη μικρή μου πορεία είναι δεν ασχολούμαστε με εκπομπές που παίζουν απέναντί μας. Αυτό είχα μάθει, μάλλον πρέπει να το ξεμάθω.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Εγώ την Ναταλία την αγαπώ πολύ και δεν έχει να κάνει με αυτήν. Επειδή τώρα τελευταία ζω ένα παράλογο έργο και πρέπει εμείς που κάνουμε τηλεόραση να χαμηλώνουμε τους τόνους, δεν νομίζω ότι κανείς έχει αγωνία που θα είναι η Γραμμέλη του χρόνου ή αύριο. Θέλω να πω αυτό επειδή είναι προσωπικό, με αφορά και δεν θέλω να παρέμβει κανείς… Θέλω να είμαι έντιμη σε όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με κανένα. Τελεία και παύλα.

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη αλλά και για την τοποθέτηση της Νάταλι Κάκκαβα, αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Από την καναλάρα δεν φεύγει κανείς, μόνο νεκροί. Και τι θα κάνει που μένει εδώ, θα συνεχίζουν οι Γκουντάρας – Κάκκαβα, θα κάνουν κάτι άλλο; Πάντως ήταν πολύ… κόμπρα και η Νάταλι, θέλω να πω δεν έχεις την εμπειρία, αλλά δεν έχεις μεγαλώσει και μαζί με τη Ναταλία», σχολίασε αρχικά.

«Μη μαλώνετε κορίτσια, μη μαλώνετε, είναι μικρή η τηλεόραση, πέντε κανάλια, τρεις εκπομπές. Στεναχωρήθηκα», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This