Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος: «Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια»

Must Read

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η ο Τριαντάφυλλος, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor.

O γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων κλήθηκε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και παραδέχτηκε πως: «Ο Ντάνος ήταν φοβερός παίκτης και τον στήριζα πάρα πολύ. Ο Ντάνος ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα, ήταν πολύ μικρός, μπήκε στην κατάλληλη ηλικία. Ο Σάκης Κατσούλης όμως ήταν καλύτερος».

Στην συνέχεια ο ερμηνευτής δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει μία μεσημεριανή εκπομπή για να βρίσκεται απέναντι από το Νίκο Μουτσινά με τον οποίο έχει θυμώσει καθώς θεωρεί πως έβγαζε πολύ κακία για το πρόσωπό του.

@newsbreakgr

Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος: «Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια» #Triantafyllos #Dafy #Daffy #annitapania

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

«Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά, να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό. Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια», είπε με έντονο ύφος στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This