Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της «Super Κατερίνας»: «Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς! Μην μου κουνιέσαι…»

Must Read

Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήρθε σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες του Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Αφορμή στάθηκαν οι ιατροδικαστικές εκτιμήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς σχετικά με τα αίτια θανάτου των κοριτσιών Ίριδα και Μαλένα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως η χθεσινή εκπομπή βασίστηκε σε λάθος ιατρικές γνωματεύσεις των ιατροδικαστών με τους δύο δημοσιογράφους να έχουν αντίθετη άποψη.

@newsbreakgr

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος στον αέρα της SuperKaterina: «Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς! Μην μου κουνιέσαι…» #andreasmikroutsikos #pispirigou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ο διάλογος είχε ως εξής: 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.
Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…
Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…
Γιάννης Πουλόπουλος: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;
Γιάννης Πουλόπουλος: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Μόνο στο μυαλό σου.
Γιάννης Πουλόπουλος: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.
Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This