Η ανακοίνωση του MAD μετά τον άγριο καυγά ανάμεσα σε Light και Snik

Must Read

H μουσική εκδήλωση των MAD Video Music Awards που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do κατάντησε να γίνει βραδιά βίας, καθώς ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του Light και του Snik.

Σύμφωνα με τον Light, η παραγωγή του μουσικού show ήταν ενήμερη ότι μπορεί η κατάσταση να ξέφευγε στην περίπτωση που έβαζαν τους δύο τράπερς να κάτσουν κοντά. Ο ίδιος μετά το απαράδεκτο περιστατικό ζήτησε συγνώμη από τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης και ισχυρίστηκε πως έπρεπε να αμυνθεί καθώς δέχτηκε επίθεση.

Λίγη ώρα μετά το αδιανόητο συμβάν, το MAD εξέδωσε ανακοίνωση στα social media, μέσα από την οποία καταδίκαζε οποιαδήποτε μορφή βίας. Μάλιστα αποφάσισαν να μην προβάλουν στην τηλεόραση την βράβευση των εμπλεκόμενων.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Δείτε επίσης: Χτύπησαν την Έλενα Παπαρίζου κατά την διάρκεια του άγριου ξύλου στα MAD VMA 2022

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό για τον άγριο ξυλοδαρμό ανάμεσα σε Light και Snik: «Κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This