Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον άγριο ξυλοδαρμό στα MAD VMA: «Το είδα μπροστά στα μάτια μου! Πάγωσα»

Must Read

Η κόντρα που επικρατεί ανάμεσα στον Snik και τον Light είναι γνωστή. οι δυο τους μάλιστα πριν λίγο καιρό σκόπευα να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ, γεγονός το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Έτσι λοιπόν θεώρησαν σωστό να παίξουν ξύλο στη μουσική εκδήλωση των Mad Video Music Awards, όπου ήταν παρευρισκόμενα ακόμη και παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν τραγουδούσε η Τάμτα με τον Τάσο ξιάρχο να την κατεβάζει από τη σκηνή καθώς διέκρινε πως κάποιος ήταν έτοιμος να χρησιμοποιήσει το όπλο του.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα έδινε το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φύγει από την εκδήλωση, καθώς χτυπήθηκε από τους εμπλεκόμενους.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πως η αγαπημένη ερμηνεύτρια φυγαδεύτηκε, ούσα έντρομη, ενώ κι εκείνη τρόμαξε πολύ από την άγρια συμπλοκή των δύο τράπερς.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα.

Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσύπρου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This