Μαρία Καρλάκη: Από το Λος Άντζελες στη… Μύκονο!

Must Read

Το sexy κορίτσι στο Καλό Λιβάδι. Έπειτα από ενάμιση μήνα στην Καλιφόρνια, όπου συνδύασε sold out συναυλίες και one of a kind εμπειρίες, η Μαρία Καρλάκη… έσκασε μύτη στη Μύκονο για ν’ απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές κάτω από τον ελληνικό ήλιο και τον καταγάλανο ουρανό των Κυκλάδων.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη γνωστή τραγουδίστρια στο Solymar, στην παραλία Καλό Λιβάδι, και απαθανάτισε κάθε της κίνηση. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι, η Μαρία έκανε την ηλιοθεραπεία της για να τονίσει ακόμη περισσότερο το bronze χρώμα που πήρε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λος Αντζελες, και κατόπιν έριξε και τις βουτιές της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της σουξέ «Θάρρος ή Αλήθεια», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, ετοιμάζεται για τις επόμενες συναυλίες της, όπου, εκτός από τα solo live της, θα συμπράξει επί σκηνής και με τους Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This