Τα βαφτίσια Κούστα έγιναν «εφιάλτης» για τους καλεσμένους

«Άναψαν τα κινητά με τα μαντάτα» -Το χουνέρι της προέδρου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς Ειρήνης Νταϊφά

Must Read

«Ποιος, ποιος, ποιος, μωρό μου, ποιος; Ποιος, ποιος, ο… κορωνοϊός»! Σε αυτόν τον νησιώτικο ρυθμό χορεύουν εδώ και δύο ημέρες αρκετοί από τους καλεσμένους του ζεύγους Γιάννη και Δήμητρας Κούστα, που παρευρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην περίφημη δεξίωση στο βενετσιάνικο palazzo προς τιμήν της νεοφώτιστης Στεφανίας Κούστα!

Κάτι η υγρασία της Βενετίας, κάτι το τριήμερο πάρτι με guest τη Βίσση, κάτι τα «πατείς με, πατώ σε» που χαρακτήρισαν την όλη (και πολύ στενάχωρη λόγω της πληθώρας των προσκεκλημένων) τελετή, κάτι οι μάσκες που δεν υπήρχαν, δεν άργησε και πολύ να χτυπηθούν με κορωνοϊό οι καλεσμένοι του εφοπλιστή και της συζύγου του! Και, εδώ που τα λέμε, πώς να φορέσουν τώρα μάσκα οι λαμπεροί καλεσμένοι και να πάνε στράφι τα εντυπωσιακά μακιγιάζ που έδεναν με τις αστραφτερές τουαλέτες γαρνιρισμένες με τις απαραίτητες selfies!

Πήγανε, λοιπόν, στα βαφτίσια με τις γόνδολες και με τα βαπορέτα οι κοσμικές κυρίες, τις βάρεσε όλες το αεράκι (και η μπόχα από τα σχεδόν στάσιμα αυτόν τον καιρό νερά, για να μην ξεχνιόμαστε), ασπάστηκαν η μία την άλλη, ήρθαν πολύ κοντά για χάρη των φωτογραφιών, και ο κορωνοϊός, που δεν κάνει εξαιρέσεις σε πλούσιους, νεόπλουτους και εφοπλιστές, τους χτύπησε με λύσσα και άρχισε να χορεύει και αυτός «dance macabre» του Καμίλ Σεν-Σανς ανάμεσα στα κόκκινα τριαντάφυλλα, στις παιώνιες και στα πανάκριβα σερβίτσια!

Και να τα χειροφιλήματα, να τα «ματς μουτς» των κυριών, «Τι κάνεις εδώ, χρυσή μου; Είναι το μόνο μέρος που δεν περίμενα να σε συναντήσω» έλεγε η μία, «Καλέ, τι λέτε; Εγώ γνωρίζομαι με εφοπλιστάς από τριακονταετίας» έλεγε η άλλη, χωρίς να ξέρουν ότι ο Covid καλέστηκε από μόνος του στο χλιδάτο κοσμικό γεγονός!

Και κύλησε μια χαρά το πάρτι κι ήρθε όμορφα και η επιστροφή, αλλά από Δευτέρα αρχίσανε οι πονοκέφαλοι. «Καλέ, τι έχω πάθει; Νομίζω ότι περπατάω με μια νταλίκα στην πλάτη» έλεγε η μία στην άλλη από το τηλέφωνο. «Κι εσύ; Καλέ κι ο άντρας μου από το πρωί δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια του. Λέω να του κάνω ένα ράπιντ τεστ» έλεγε η άλλη! Και πέφτει το πρώτο σήμα: «Ο Τούλης βγήκε θετικός» κι αρχίζει το γαϊτανάκι! Για πότε βρήκε ο ένας το τηλέφωνο του άλλου και «άναψαν» τα κινητά δεν περιγράφεται. Και κάθε τόσο να κι ένας καινούργιος «θετικός»!

Ανάμεσά τους και η πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, της Ακτής Μιαούλη, Ειρήνη Νταϊφά, που, έντρομη, ανακάλυψε ότι έπρεπε να μείνει σε καραντίνα και δεν θα μπορούσε -χθες- να πάει να ψηφίσει στις εκλογές για το νέο προεδρείο της Λέσχης!

«Λέω να έρθω με το αυτοκίνητο και να κατεβάσετε την κάλπη να ψηφίσω» φέρεται ότι είπε, αλλά οι νομικοί της Λέσχης το απέκλεισαν. Για σκέψου να μην μπορείς να πας να ψηφίσεις τον εαυτό σου!

Τι τα θέλετε; Καλή η Βενετία, τα κανάλια της, τα palazzo της, αλλά πολλή υγρασία, βρε παιδί μου! Και ο άτιμος ο κορωνοϊός φαίνεται ότι αγαπάει τα υγρά μέρη. Και τους νεόπλουτους, που δεν φοράνε μάσκα για να βγούνε φωτογραφίες, ώστε να τους βάλουν γκρο πλαν οι κοσμικές στήλες. Στην κοσμάρα τους!

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This