Η Κόνι Μεταξά τα «έσπασε» μαζί με το Μάριο Καπότση λίγο πριν το γάμο τους

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Must Read

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης θα παντρευτούν στις 9 Ιουλίου στην Κρήτη και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί μεγάλη συζήτηση σχετικά με το ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι στον γάμο τους απαγορεύονται τα παιδιά. Η Κόνι Μεταξά εξήγησε πως το γεγονός απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, ώστε να μπορέσουν όλοι οι γονείς να νιώσουν σα να πηγαίνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Επίσης, δήλωσε πως ήξερε πως θα παντρευτεί τον πολίστα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της γνωριμίας τους. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά φοράει το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της και μάλιστα το είχε διαλέξει σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας μαζί με τον πατέρα της.

Το μελλόνυμφο ζευγάρι λοιπόν, μόλις λίγες ημέρες πριν από το γάμο του, έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες του γάμου και βγήκε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο οποίο εμφανίζονται ο Θοδωρής Φερρής και η Κατερίνα Λιόλιου.

Η Κόνι απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να διασκεδάζει έντονα ενώ πόζαρε και σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον μέλλοντα σύζυγό της Μάριο Καπότση. Στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί, βρέθηκε να διασκαδάζει και ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη, οι οποίο κάθονταν μαζί σε ένα  από τα μπροστινά τραπέζια του κέντρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This