Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε κι εσείς λίγο το χεράκι σας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τούς θέλετε συνέχεια κοντά σας. Εάν ο σύντροφός σας σάς ζητήσει δεσμεύσεις μη διστάσετε να τις αναλάβετε από τον φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις εάν νιώθετε δυνατά αισθήματα και θέλετε να μπουν ουσιαστικά στη ζωή σας. Χρειάζεται τόλμη για να παραδεχτείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις, και την έχετε για να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ξεκινήστε μια καινούργια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δεν χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση, και το ξέρετε καλά. Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά «πρέπει» και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε με σκοπό σας να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε τον σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί. Δεν σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, μη χάνετε άλλο χρόνο ανούσια. Ερχονται ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα, εκτός από την υπεραισιοδοξία, θα είναι η υπερβολή. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε μία σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς, για να μη χάσετε τον αρχικό σας στόχο. Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε.

ΛΕΩΝ: Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Εάν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις, στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μεγάλες αγορές που έχουν σαν σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και επιπτώσεις στον οικονομικό σας τομέα. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να το δείξετε ότι μετανοήσατε. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή ζωή ή, γιατί όχι, να ξεκινήσετε κάποιο σπορ που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν και περιπτώσεις που θα σας στοιχίσει να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας προσέφεραν ό,τι ζητήσατε χωρίς ανταλλάγματα. Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας θα σας ωθήσει να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική σας ζωή προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Ομως, για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που θέλετε, θα πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι παράλληλο της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναστάτωση και σύγχυση στον συναισθηματικό σας κόσμο θα προκληθεί, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα, ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας. Ισως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειονότητά τους οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς στις προστριβές ή στην ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά ως επί το πλείστον εσείς ξεκινάτε τη δημιουργία τους. Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε πού σταματάει η πλάκα, πού το αστείο και πού τα πράγματα είναι σοβαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα. Ολοκληρώστε ό,τι έχει μείνει σε εκκρεμότητα και προχωρήστε σε μια πιο ποιοτική ζωή ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα υπάρχουν. Θα έχετε τα περιθώρια να αντεπεξέλθετε, μια που η τύχη θα είναι μαζί σας. Στον μόνο τομέα που θα υστερείτε σε θέμα τύχης θα είναι στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά αν δεν προκαλέσετε εσείς τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα δεν θα υπάρξει και πρόβλημα. Για να είστε ευνοημένοι φροντίστε να αλλάξετε τα μείον του χαρακτήρα σας ή τουλάχιστον να τα περιορίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Χρειάζεται να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στη σχέση με τον σύντροφό σας για να τη βελτιώσετε και όχι να βρίσκεστε συνέχεια αντιμέτωποι με αναμνήσεις. Ισως ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε λίγο και να μη σκέφτεστε μακροχρόνιες προοπτικές. Βρείτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, στοχεύστε στον έρωτα και ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες, επαναφέροντας τη διάθεσή σας για φλερτ και παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί για να μη φέρνετε σε σύγχυση τον σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε. Χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεπτόμενοι πως ό,τι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δεν θα κρατήσει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας με πάθος και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές σας στιγμές. Εάν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε. Οσο πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί είστε τόσο περισσότερο θα κερδίσετε την καρδιά του άλλου.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα βάλετε στόχο να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα τον πετύχετε, αφού θα υπάρξουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας. Να θυμάστε μόνο πως επειδή θα είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κομπλιμέντα και να μην ενδώσετε. Φλερτάρετε όσο θέλετε με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια. Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This