Νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα o Δημήτρης Γιώτης

Must Read

Ανησυχία για τον Δημήτρη Γιώτη. Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες, δίνει εδώ και λίγες μέρες μια γενναία μάχη σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε εκεί εσπευσμένα, έχοντας ανεβάσει υψηλή πίεση. Αμέσως οι θεράποντες ιατροί του έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του για περαιτέρω εξετάσεις, όπως και συνέβη. Δυστυχώς η διάγνωση δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο του χειρουργείου να είναι πλέον πολύ πιθανό για τον καλλιτέχνη.

Εχοντας χαράξει τη δική του επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία εδώ και αρκετά χρόνια, ο Δημήτρης Γιώτης πρωταγωνιστεί συχνά σε θρυλικά γλέντια τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια. Το τραγούδι που εκτίναξε στα ύψη τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο ήταν το «Ε, ναι, το έχω». Ακολούθησαν πολλά ακόμη σουξέ με ατάκες που έγιναν viral, για να έρθει τελευταία ο «Περαστικός», μια τεράστια επιτυχία σε μουσική/στίχους δικά του και παραγωγή Γιάννη Φρασέρη. Το εν λόγω τραγούδι λειτούργησε ως αφορμή για να προγραμματίσει το φετινό καλοκαίρι live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα.

Ομως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει… Βλέπετε, ο Δημήτρης δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι. Κάθε πρωί πηγαίνει κανονικά στην επιχείρηση που ίδρυσε ο πατέρας του Γιάννης Γιώτης πριν από περισσότερα από 30 χρόνια. Πρόκειται για την εταιρία Center Plus, μέσω της οποίας εισάγουν, εξάγουν και προωθούν στην αγορά διάφορα προϊόντα, με βασικότερο από αυτά τα φίλτρα νερού. Ο Δημήτρης δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση τελειώνοντας το σχολείο και δεν την άφησε ποτέ παρά την επιτυχία που γνώρισε στο τραγούδι. Οπως φαίνεται λοιπόν, το πολύ βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα επιβάρυνε την υγεία του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η περιπέτεια με την καρδιά του.

Με ένα μήνυμά του στο facebook ο αγαπημένος καλλιτέχνης ενημέρωσε λακωνικά πως ένα πρόβλημα υγείας θα τον κρατήσει για λίγο μακριά από το κοινό του, δίχως βέβαια να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. «Αγαπημένοι μου φίλοι και γνωστοί… λόγω ενός απρόσμενου προβλήματος υγείας θα χρειαστεί να αναστείλω τις εμφανίσεις μου για λίγο καιρό! Ζητάω συγγνώμη από τους επιχειρηματίες και τους διοργανωτές των εκδηλώσεων για αυτή την αναστάτωση! Ευχαριστώ πολύ για το τεράστιο ενδιαφέρον σας (όσοι φίλοι το έμαθαν)! Την αγάπη μου» έγραψε χαρακτηριστικά, εισπράττοντας πολλά σχόλια αγάπης και στήριξης από φίλους, γνωστούς και θαυμαστές.

H «Espresso» εξασφάλισε δύο εικόνες του Δημήτρη Γιώτη μέσα από την καρδιολογική κλινική του ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, στις οποίες φαίνεται καταβεβλημένος μεν, αισιόδοξος δε, αφού χαμογελάει σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This