Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Οι τράπερς καλώς ή κακώς είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας»

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για τους τράπερς και τους ράπερς.

«Όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά τα έλεγα πάντα χύμα και όταν τα λες χύμα κλείνεις και πόρτες» δηλώνει και αποκαλύπτει πως τη δεκαετία του ’90 είχε φτάσει σε σημείο να παρεξηγηθεί ακόμη και με την Άννα Βίσση, ύστερα από μια κριτική του για τους ”Δαίμονες”» είπε αρχικά ο μουσικοσυνθέτης.

Ερωτώμενος για τη «συμφιλίωση» Βίσση – Βανδή πέρυσι, ο ίδιος όπως λέει είχε δηλώσει χαριτολογώντας: «Ελάτε κορίτσια τώρα που δεν υπήρχε κόντρα, υπήρχε και παρά υπήρχε!».

«Ο Αργυρός είναι καλός λαϊκός τραγουδιστής αλλά πρέπει να απογαλακτιστεί από τον θαυμασμό του για τον Αντώνη Ρέμο, που ακούγεται στη φωνή του»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε και σχετικά με τη νέα γενιά της μουσικής σκηνής εξηγώντας πως υπάρχουν ωραίες λαϊκές φωνές, όπως η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλός λαϊκός τραγουδιστής αλλά πρέπει να απογαλακτιστεί από τον θαυμασμό που έχει για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ακούγεται στη φωνή του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ραπ και τραπ σκηνή χαρακτήρισε τους εκπροσώπους της ως το πιο «ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας», ωστόσο υπάρχει θέμα στο στιχουργικό κομμάτι, στο τι προβάλλουν και τι λένε.

«Για πολλά χρόνια θα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έχει δεχθεί τέτοια επίθεση η Ιωάννα Μαλέσκου»

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται, δήλωσε πως ήταν δύσκολη λόγω της θεματολογίας που καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο ήταν εξαιρετική λόγω της «καταπληκτικής» συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου«Για πολλά χρόνια θα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έχει δεχθεί τέτοια επίθεση» τονίζει.

Τέλος, σχετικά με την επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου στην τηλεόραση, λέει πως χαίρεται για την επιστροφή της γιατί του αρέσει. «Μακάρι να γύριζε σε άλλη ζώνη και όχι στη δική μας» είπε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This