Σάλος με τις δηλώσεις Γαρδέλη: «Δόξα τω θεώ που αποφυλακίστηκε ο μεγαλύτερος ηθοποιός»

Ανακουφισμένος με την αποφυλάκιση Φιλιππίδη ο Γαρδέλης

Must Read

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, μιλώντας για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανακουφισμένος που ο Φιλιππίδης βρίσκεται εκτός φυλακής μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη για τις καταγγελίες που αφορούν έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ενώ ταυτόχρονα τον χαρακτήρισε και ως τον… «μεγαλύτερο ηθοποιό που έχουμε».

«Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και στη συνέχεια έμπλεξε και την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, χωρίς όμως να σχολιάζει γιατί:

«Είδα επίσης και για έναν βιασμό που έγινε την πρωτοχρονιά από κάποιον σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα. Δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, ο Γαρδέλης, αναφέρθηκε και στην προσβλητική φράση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος είπε ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι»: «Είναι προκλητικό να λες ότι το θέατρο είναι ένα κρεβάτι. Το θέατρο είναι και σπουδή, είναι και σχολείο. Ο Αλέξης Κούγιας είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του, οπότε μπορεί να λέει ότι θέλει» είπε ο Γαρδέλης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This