O Γιώργος Καράβας φωτογραφίζει τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού με το πιο καυτό στρινγκ μαγιό

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές στην Κύθνο χωρίς τα παιδιά του και αυτό είναι το μυστικό για τον επιτυχημένο γάμο του.

Must Read

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι δέκα χρόνια ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά την Καλλιόπη και το Φίλιππο. Το ζευγάρι κάνει συχνά διακοπές χωρίς τα παιδιά του και αυτός είναι ο τρόπος που έχουν πει ότι βρήκαν για να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή. Αυτή τη φορά οι δυο τους είναι στην Κύθνο και η Ραφαέλλα ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαύρο στριγνκ μαγιό στο φακό του συζύγου της.

«Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας» έχει δηλώσει παλαιότερα ο κριτής πλέον του GNTM Γιώργος Καράβας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Ραφαέλα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που γενικότερα, αν της μπει κάτι στο μυαλό, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη και είναι κι αυτό που μ’ αρέσει και με το οποίο έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή μαζί. Θεωρώ ότι θα ακολουθούσε. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτή» συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This